lucisusi
Uživatel lucisusi je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucisusi.
lucisusi
8. zář 2016

@paratko
já měla fusak 3v1 od Aestheticu a byl naprosto dokonalej. Jinak co se týče jestli fusak dávat větším dětem, jsem rozhodně pro.

lucisusi
15. únor 2016

jo jo kvalita věcí z Aestheticu je úžasná u nás se věci dětí a všechny fusaky a dečky jsou stále krásné a funkční. Kamarádka, které jsem před lety Aesthetic doporučila říkala, že koupila i piknikovou deku na kterou se chystám letos a má ji už cca 9let.

lucisusi
15. únor 2016

souhlasím v Aestheticu se dá koupit skoro vše, hlavně je super, že ty věci mají neskutečnou výdrž, prostěradla a povlečení mám strašně dlouho, většinou neměním, tím,že by byly zničené, ale dokupuju pro náš přírustek, nebo chci nějaké nové 😉

lucisusi
10. únor 2016

mamka říkala to samé, že pokrok s andromenem byl po 14-3 týdnech, ale musí se to brát min. 3 měsíce.

lucisusi
10. únor 2016

@tamcakal
jo jo také jsem slyšela, že paní Šebestová fotí hezké glamour fotky, ale osobní zkušenosti nemám.

lucisusi
10. únor 2016

@lucamrk
díky za info luco, to se hodí, musím koupit jarní fusak do kočárku.

lucisusi
10. únor 2016

Tamco tak to je super, díky za info, chystám se dokoupit nějaké povlečení a prostěradla a kouknu co by se nám ještě hodilo, každopádně sleva je super.

lucisusi
20. led 2016

koukni sem, tady je to pěkně popsané.http://www.woykoff.com/andromen0

lucisusi
18. led 2016

jo jasný Eriko hned od miminek, chtěli jsme mít nějaké hezoučké fotky mimiska. Bylo to úplně v pohodě.

lucisusi
18. led 2016

já letos dostala krásnou přebalovací tašku s pratelnou podložkou z Aestheticu, je krásná tvoří mi set i s fusakem.

lucisusi
11. led 2016

my jsme měli v ložnici normální postýlku a v obyváku jsme měli hojdavak a super.

lucisusi
11. led 2016

co tak se kouknout sem, tady pokud nebudou mít, jsou schopni ti ušít co budeš chtít a z čeho budeš chtít.Navíc se tady u nich dá všechno naprosto dokonale sladit.http://www.aesthetic.cz/?lvl=1&idk=3

lucisusi
11. led 2016

nakupuji tady v Aestheticu, všechno můžeš výborně tady sladit navíc prostěradla si můžeš vybrat cca ze 40 barev, jsou měkoučké, heboučké, můžeš k tomu mít i deku, kterou si můžeš nechat udělat jakou chceš, jsou tady opravdu velmi vstřícní a otevření přáním zákazníků.

lucisusi
11. led 2016

já tedy u prvního dítěte monitor neměla, ale u druhého ano a měla jsem podstatně klidnější spaní a používali jsem ho do roku dítěte. Já měla i místo druhé postýlky v obyváku hojdavak a i tam jsem dokupovala monitor dechu.

lucisusi
11. led 2016

tady posílám tip na jarní fusak http://www.aesthetic.cz/?lvl=2&idk=11&idss=96, jinak taky tady najdeš všechno http://www.aesthetic.cz/?lvl=1&idk=6

lucisusi
11. led 2016

@lucamrk
luco přesně tak s tímto souhlasím, já jelikož jsem z Prahy, tak jsem pátrala kde nakoupím výbavičku a fusaky na jednom místě a kde mi popřípadě poradí. Musím říct, že jsem našla Aesthetic, zašla tam a byla jsem v šoku, jsou tam neskutečně milí, poradí, navíc si můžeš vybrat materiál co z čeho chceš, krásně všechno můžeš sladit barevně, fakt je to boží, navíc pokud něco není jsou schopni ti to dodělat v požadované barvě. Co se týče fusaku vede u mne právě Aesthetic, mají je kompatibilní s ostatními (dá se vložit tenčí do zimního jako vložka atd....).

lucisusi
20. pro 2015

jo jo my kupovali v cyklospecialitách novinku Bonsai kolečko s krásným designem, to se jim opravdu povedlo.

lucisusi
20. pro 2015

jo jo my se všichni skládali na Early Rider Bonsai pro neteř a je krásné, tak snad ho podědíme 😉

lucisusi
20. pro 2015

@erickaben
jo jo opravdu je krásné to kolečko, my v cyklospecialitách kupovali kolo i staršímu synovi, protože tam mají lehoučké kolečko Belter16

lucisusi
20. pro 2015

my už třetí rok chodíme fotit vždy před Vánoce naše děti do atelieru k paní Šebestové v Praze, dělá moc hezké fotečky a na děti je moc milá.

lucisusi
17. pro 2015

necháváme děti fotit každý rok na stejném místě v atelieru Paní Šebestové, je to jak paní z pohádky, je hodná, s dětmi to umí a fotečky má krásné. Fotky pak zakládám hromadně nemám oddělené alba.

lucisusi
17. pro 2015

já děti nechám vždy nafotit v atelieru paní Šebestové a pak našim děláme kalendář nebo knihu. Rozhodně to není nijak finančně náročné.

lucisusi
17. pro 2015

my jsme volili od 10 měsíců SPHERO VELO a teď jsme koupili Early Rider Bonsai, je to novinka a je krásné.

lucisusi
17. pro 2015

my kupovali letos k Vánocům úplnou novinku designový kousek Early Rider Bonsai. Je to krásné kolečko z ohýbaného dřeva a je od roku a půl.