lucilid
Uživatel lucilid je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucilid.
lucilid
22. říj 2017

zakoupena https://www.tobiland.cz/trikolky/trikolka-tiger-s-gumovymi-kolecky-cerna/
supr, ze sviti a maly nadseny ma blinkry a vydava zvuk jako motorka 🙂

lucilid
22. říj 2017

nase trikolka v akci pri vyslapu na horach. opravdu lesni kamenity teren zvladla na 1* s kocarkem by nebyla sance

lucilid
29. srp 2017

nechápu, proč je můj příspěvek zesvětlený, každopádně mohu doporučit dětské kolo z tobiland.cz , hledali jsme dlouho, levné ale kvalitní kolo... vždy to bylo něco na úkor něčeho. a musím říct, že u tohoto kola i po 4 měsících nonstop užívání synem jsme max spokojeni. takže doporučujeme 🙂

lucilid
29. srp 2017

za nás rozhodně doporučuji tříkolku s nafukovacími koly, měli jsme od smart trike a vraceli jsme... nedalo se s ní jet jinak než po asfaltu.... a vzhledem k tomu, že jsou u nás hodně "kočičince" a rádi jezdíme na hory, tak jsem teď s nafukovacíma kolama nadšená!!! máme tříkolku TŘÍKOLKA TIGER S NAFUKOVACÍMI KOLY ČERNÁ
e shop nebudu uvádět, kdyby měl někdo zájem, napíši do sz , řekla bych, že teď top mezi tříkolkama jak jsem tak porovnávala

lucilid
28. bře 2017

my koupili tady https://www.tobiland.cz/detska-kola/

mají přehledná měřítka, máme i kolo s vodící tyčí, malý se krásně naučil jezdit a poměr cena/kvalita super

lucilid
28. bře 2017

tak u nás top, cena /kvalita / vzhled je maximální https://www.tobiland.cz/detske-plysove-koberce/detsky-plysovy-koberec-tyrkysovy/ měli jsme puzzle a konečně ho můžu vyhodit.... tohle je fakt nejjemnější dětský koberec 🙂 prostě velký plyšák 🙂

lucilid
28. bře 2017

Oživuji toto téma, chtěli jsme dát pryč puzzle a sháněli koberec a našli tento parádní https://www.tobiland.cz/detske-plysove-koberce/detsky-plysovy-koberec-tyrkysovy/ mají i více barev. Ten materiál je prostě mazec 🙂 a za nás určitě top. Opravdu nejjemnější dětský koberec 🙂

lucilid
3. čer 2016

Ahoj.my koupili neteri tohle http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=89339829&tab=0 za ty penizky super.vypada, ze neco urcite vydrzi a hpavne je teda na delsi dobu

lucilid
20. pro 2015

ahoj, mrkni na tobiland.cz mají autodráhu- vláčkodráhu 6,3m 😉

lucilid
2. pro 2015

ahoj, mrkni na tobiland.cz kupovala jsem tam plastovou s tekoucí vodou a je fajn

lucilid
27. lis 2015

Ahoj, my po dlouhém studování autosedaček zvolili Romerku - Zebrovanou 🙂 je prostorná, bezpečná a nádherná - prostě kvalita Romer jde znát, objednala jsem na webu tobiland a dostali jsme zdarma kapsář do auta proti okopání sedačky od botiček + v něm má prcek hračky, mámeji zatím asi 2 měsíce a zatím naprostá spokojenost 🙂

lucilid
27. lis 2015

ahoj,nám došel cca před měsícem X Lander z e-shopu Tobiland a musím říct, naprostá spokojenost, prostorný, zvládne horší terén, dobře se skládá, super a můžu jen doporučit

lucilid
27. lis 2015

není za co, zkus, uvidíš, snad pomůže, akorát první den jsem dávala docela silnou vrstvu ....

lucilid
27. lis 2015

Ahoj, já jsem měla Concord Fusion v trojkombinaci, ale nevyhovoval mi kvůli váze, byl dost těžký. A pak jsem váhala mezi Britaxem a X Landerem a zvítězil X Lander. Objednávala jsem v Tobiland a naprostá spokoenost. Kočík je parádní, zvládl i hodně špatný terén na horách, je prostorný,super... Za nás bych neměnila 😉

lucilid
27. lis 2015

ahoj, u nás se osvědčil měsíčkový krém od Weledy,kupovala jsem v DM za 150,- a za den bylo po opruzeninách 😉

lucilid
27. lis 2015

Ahoj, tak u nás boduje dětský stůl s nářadím, malý si ho zamiloval a pak pianko se zvuky zvířat, to mi přišlo min. týden a tahá ho všude sebou ;)

lucilid
18. čer 2015

Ahoj zakladatelko, musím říct, že tě plně chápu, s partnerem si procházíme něčím obdobným s tím rozdílem, že máme oba stejný názor, ale oba jsme srágory to říct na plnou hubu :( Rodiče partnera o nás nikdy nejevili zájem,vše jsme si vybudovali sami, když jsme měli problémy, ale opravdu problémy a trápení tak nás v tom nechali, dokonce už v době kdy věděli, že čekáme miminko a my se potýkali opravdu na hranici, tím myslím, že z fin. problémů jsme málem zůstali bez střechy nad hlavou....a partner se zeptal otce, zda si alespoň prozatím než vyřešíme bydlení můžeme nechat nábytek u nich v garáži (podotýkám, že mají RD) tak řekl NEEXISTUJE, i když věděl,že jsem těhotná, přespání jsme si zajistili jinde, jen ty věci... a to nemluvím o tom, že nám ani neřekli, že třeba gratulují k miminku nebo že mají radost... prostě jako by nic... totéž celé mé těhotenství, naprostý nezájem,zda vůbec žijeme..nebo jak žijeme... pouze od cca 7 měsíce jen stále máma partnera volala, zda už víme co to bude a když jsme řekli, že nevíme, že je maličký blbě otočený, tak nám tvrdila, jak to není možné atd atd....My si své problémy vyřešili, sami dva a oni, najednou jezdí každý týden, bez ohlášení, jen zavolají, jsme dole, otevři... a když řekl partner mámě ... prosímtě, dejte nám vědět když budete chtít přijet, máme také svůj program ... tak odpověď naprosto uraženě... To se jako musím hlásit jak nějaká oficiální návštěva??? Jinak také klasika, návštěva v 20 h. .. řekne prosím, to už je pozdě, jezděte dříve ... a odpověd.. OK, další návštěva je v 20:30 jak naschvál... a klasika, je mu zima obleč ho, je mu teplo, svlékni ho :D , toto je pokaždé, jinak vozit kočárek také chtěla, ale partnerova máma ráda alkohol, už se i léčila, bohužel neúspěšně, takže v tom jsme oba zajedno, že vození kočárku NIKDY , ale i tak, jsem vždy na trní, zda nepřijde posilněna, podotýkám, stalo se to ne jednou! Do výbavy prckovi dali 1 balení plen, na narození přívěšek a teď mu je 5 měsíců a dostal za celou dobu opět 1 balení plen, když ho donesli, tak se pořád jen probíralo, kolik ty pleny stojí atd , jako by chtěli famfáry, za to, že 1. vnoučeti něco donesli, nejsem majetnická, ale když už chtějí chodit na návštěvy a pokaždé se s ním fotit, aby mohli ukazovat fotky v práci atd,tak si myslím, že donést hloupé štěrkátko, by je neubylo...Nebo se snad mýlím? Já už taky nevím.... ale trápí mě to, mí rodiče zemřeli, táta když jsem se narodila a maminka před 4 lety, vydělávala pár korun, ale vím, že my a vnoček bychom byli na prvním místě...teď mám jen partnera a také nevím jak se ke všemu stavět :(