Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucamrk.
kouikám, že luci je příznivec Aestheticu, tak jelikož obchůdek mám také moc ráda, dostala jsem se ke slevám, tak posílám dál, kdyby to někdo využil,stojí to za to. Na únor bude platit 15% pod kodem KAT11516
nemyslím si, že je špatně, když dá někdo někumu tip na nějakou dobrou věc, alespoň pro mne je to velká pomoc,pokud má někdo věci ozkoušené. Například pro fusak do Aestheticu jsem šla na doporučení a byla jsem moc spokojená.
já mám podobný problém, dostala jsem doporučení na prý super dřevěné odrážedlo s hliníkovými prvky nazvané BONSAI. Je to prý téměř nejlehčí kolečko nba trhu, ale je také dost drahé.
@mackapacka no to určitě nelituju, ten fusak je skvělej, nadchlo mne, že to má v oblasti bot takový otíratelný materiál, super, navíc jsou tam naprosto skvělý, to se v dnešní době zas tak často nevidí. Jsem se s nimi docela zakecala a překvapilo mi, jaký nabízí servis. Fakt jsem byla nadšená.
Tamco u paní Šebestové bych se toho fakt nebála, je jednička.