lenyk1
Uživatel lenyk1 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lenyk1.
lenyk1
30. pro 2015

Tak my máme doma houpací síť od firmy Houpáníčko. Jsme moc spokojeni. Konkrétní druh máme tenhle: http://www.houpanicko.cz/houpanicko-cz/eshop/4-1-Houpaci-site-pro-2-osoby/0/5/34-Houpaci-sit-BIG-XXL. Vyšla i cenově dobře.

lenyk1
18. čer 2015

Mám tyčový mixér i klasický stolní. Nejvíc tedy teď používám stolní - koupila jsem si poměrně drahý, ale zase velice kvalitní a to mixér vitamix. Po pravdě si už moc nepamatuji, kdy jsem naposled tyčový mixér použila...

lenyk1
28. kvě 2015

vločky jsou u nás doma velmi oblíbené 😀 Proto jsem si pořídila vločkovač, kterým si vyrábím domácí vločky. Jejich chuť je oproti kupovaným, nesrovnatelně chutnější a prostě lepší. Pokud by někoho zajímalo, tak je to vločkovač od firmy Waldner Biotech. Moc šikovný pomocník.

lenyk1
11. bře 2015

Já mám, jak tyčák, tak stolní mixér. A víc jsem teda spokojená se stolním mixérem. Stolní mixér je Vitamix - i když patří do vyšší cenové kategorie, tak zas je velice kvalitní a práce s ním je jednoduchá.

lenyk1
18. únor 2015

My také bydlíme půl roku v dřevostavbě. Hlavním důvodem byly finance. Jsme moc spokojeni. Stavěli jsme s firmou Dřevostavby my home s.r.o. Žádné problémy s nimi nebyly.

lenyk1
22. led 2015

Taky mám mlýnek na obilí (Waldner Biotech) a jsem ráda, že jsem si ho pořídila. Měla jsem ho už dávno mít - je fakt šikovný.

lenyk1
22. led 2015

Mám doma sušičku Sedonu a můžu říct, že jsem s ní zatím velmi spokojená.

lenyk1
21. pro 2014

Zdravím všechny. Taky mám odšťavňovač Kuvings jako beabela. Používám ho pár měsíců a můžu říct, že je to zatím můj nejlepší ošťavňovač. Předtím jsem měla odstředivku a je to nesrovnatelně chutnější a hlavně rychlejší.