Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lenyk1.
Mám tyčový mixér i klasický stolní. Nejvíc tedy teď používám stolní - koupila jsem si poměrně drahý, ale zase velice kvalitní a to mixér vitamix. Po pravdě si už moc nepamatuji, kdy jsem naposled tyčový mixér použila...
vločky jsou u nás doma velmi oblíbené 😀 Proto jsem si pořídila vločkovač, kterým si vyrábím domácí vločky. Jejich chuť je oproti kupovaným, nesrovnatelně chutnější a prostě lepší. Pokud by někoho zajímalo, tak je to vločkovač od firmy Waldner Biotech. Moc šikovný pomocník.
Já mám, jak tyčák, tak stolní mixér. A víc jsem teda spokojená se stolním mixérem. Stolní mixér je Vitamix - i když patří do vyšší cenové kategorie, tak zas je velice kvalitní a práce s ním je jednoduchá.
My také bydlíme půl roku v dřevostavbě. Hlavním důvodem byly finance. Jsme moc spokojeni. Stavěli jsme s firmou Dřevostavby my home s.r.o. Žádné problémy s nimi nebyly.
Zdravím všechny. Taky mám odšťavňovač Kuvings jako beabela. Používám ho pár měsíců a můžu říct, že je to zatím můj nejlepší ošťavňovač. Předtím jsem měla odstředivku a je to nesrovnatelně chutnější a hlavně rychlejší.
Tak my máme doma houpací síť od firmy Houpáníčko. Jsme moc spokojeni. Konkrétní druh máme tenhle: http://www.houpanicko.cz/houpanicko-cz/eshop/4-1-Houpaci-site-pro-2-osoby/0/5/34-Houpaci-sit-BIG-XXL. Vyšla i cenově dobře.