Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od kviti_s.
Já dávám dceři s nástupem do školky sirup Sambucol. Bere ho preventivně, když vidím, že jí začíná rýma, dáme vyšší dávku a je to v pohodě. Od začátku září ještě nebyla nemocná. Minulý rok byla nemocná pořád.
Byla jsem na IVF ve Zlíně a povedlo se nám na 2.pokus. Teď jsem 21tt, půlku mám za sebou, už mi není ani tolik špatně a začínám si to konečně pořádně užívat.
Já sem si kupovala hodně let čočky u optika, ale v poslední době je taky kupuju přes net, vychází tam mnohem levněji. Používám teď TopVue a spokojenost.
Ahoj, já mléko nakupuji na feedo.cz. Mají tam dost často akce, a když vezmeš mléko po více kusech, tak to vychází dobře i cenově. Kupuji od Humany pro prcka i kaše. Moc mu chutnají.
Holky, jak posilujete imunitu u dětí. Pokud možno bez chemie? Malej je pořád nemocnej, tak bych mu ji chtěla nějak nastartovat.