koriandrie
Uživatel koriandrie je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od koriandrie.
koriandrie
autor
24. únor 2016

@ivca_ch Děkuji přesně takhle jsem to myslela 🙂 Máme hodně tvrdou vodu a ne úplně novou pračku. Hledala jsem nějaké řešení a chtěla jsem se zeptat, jestli někdo používá aviváž i pro mimi (5m). Asi vyzkouším tu Lovelu a uvidíme 🙂 děkuju za rady

koriandrie
autor
22. únor 2016

Ahoj holky, od kdy jste začaly používat na dětské prádlo aviváž? A když tak jakou? Našla jsem Lovelu a i nějaký Lenor. Děkuju za rady 🙂

koriandrie
22. únor 2016

Já jsem ze začátku používala Lovelu a teď jsem taky přešla na persil sensitive. Raději mám teď gel, moc hezky voní. Celkově jsem se naučila kupovat prášky na online drogerii. Nemusím se s tím tahat a je to tam levnější 🙂

koriandrie
20. led 2016

Na strie mi pomohl Elasti-Q a ještě docela olej od Hipp, ten mi možná vyhovoval víc. Ale je to velký boj :(

koriandrie
autor
20. led 2016

@sisinka74 To jsem taky zkoušela a moc mi to nevyhovovalo :( mám ty oči opravdu hodně náchylné na všechno .. Ale děkuju za radu

koriandrie
20. led 2016

Já jsem taky pro Samu, připadaly mi naprosto nejlepší, ale každému vyhovuje něco jíného 🙂 zkus se na ně podívat, jsou i za dobrou cenu 🙂 https://www.ageo.cz/produkt/samu-porodnicke-vlozky-20ks

koriandrie
20. led 2016

Já něco v lékárně, ale takovou tu klasiku jsem se teď naučila kupovat online na internetové drogerii i s dalšíma věcma 🙂

koriandrie
autor
20. led 2016

Ahoj maminky, nemáte někdo zkušenost s dobrýma očníma kapkama, které pomáhají na zarudlé a suché oči? Používám i kontaktní čočky, takže jsou oči celkově hodně unavené. A visine už mi nedělají dobře. Děkuju za rady 🙂

koriandrie
13. led 2016

Já si moc ráda prohlížím fotky z dovolené 🙂 miluju to a deláme s se známýma i promítání někdy

koriandrie
13. led 2016

@levandulela Měla jsem měla Johnsons a ted jsem je nenašla, tak jsem si koupila Mamma tady ty https://www.ageo.cz/produkt/mamma-prsni-laktacni-vlozky-a-30-ks a na to, že jsou celkem za dobrou cenu, tak mi i vyhovují 🙂

koriandrie
autor
12. pro 2015

Ahoj holky mám prosbu. Poradíte mi, co koupit neteři a synovci (4 roky) na Vánoce. Jsou to děti, které mají úplně všechno a všechno znají. Nenapadá vás něco originálního, co by vyniklo mezi ostatníma dárkama?

koriandrie
12. pro 2015

To je klasický boj se samoopalovákem, já mám dobré zkušenosti s Dermacolem. Ale jak píše anina, namazat ruce krémem. Jinak musíš být hodně rychlá. O rukavicích nic nevím 🙂

koriandrie
12. pro 2015

U nás teď nejvíc frčí příkrmy od Hami a navíc je ted mívají na ageo.cz za super cenu. A jak holky říkají, je to praktické a malá mi hezky pravidelně kaká 🙂

koriandrie
29. lis 2015

@oriell A kde se takové žlučové mýdlo dá koupit? nikdy jsem o tom neslyšela? Potřebovala bych vyčistit křesla a látkové židle k jídelnímu stolu 🙂

koriandrie
29. lis 2015

@pavlapola Nemáš prosím zkušenost, jestli jsou dobré i Hami přesnídávky?

Jinak mamka mi koupila Hami krupicovou (https://www.ageo.cz/produkt/hami-kase-obilno-mlecna-krupic-s-vanilkou-225g-6m) a je až pro děti 6m+ myslíte si, že tady tu můžu dát malé i v 5m? Nebo mám raději počkat? Diky za pomoc

koriandrie
29. lis 2015

Holky jakou značku příkrmů kupujete? A s jakýma začínáte, zeleninové? A ještě jedna otázka po jak dlouhé době můžu začít dávat i příkrmy s masem? děkuju za rady

koriandrie
29. lis 2015

@oriell Podívej se na tiskni-online.cz. Nechávala jsem tam dělat kalendář a myslím, že jsem tam viděla i fotodeku

koriandrie
29. lis 2015

Dvě hodiny v kůřáckém prostředí nic neudělají 🙂 moje švagrová kouřila celé těhotenství a hodně to omezila a malá je to nejúžasnější dítě pod sluncem. Jinak jak píšou holky, zas tak bych se nestresovala, ale na druhou stranu tě i chápu 🙂

koriandrie
29. lis 2015

Taky jsem kupovala růžné kaše s obsahem lepku cca 5m. Ale stejně jsem se snažila kupovat víc rýžové výrobky a kukuřičné 🙂