Ahoj holky, od kdy jste začaly používat na dětské prádlo aviváž? A když tak jakou? Našla jsem Lovelu a i nějaký Lenor. Děkuju za rady 🙂
Já jsem ze začátku používala Lovelu a teď jsem taky přešla na persil sensitive. Raději mám teď gel, moc hezky voní. Celkově jsem se naučila kupovat prášky na online drogerii. Nemusím se s tím tahat a je to tam levnější 🙂
Na strie mi pomohl Elasti-Q a ještě docela olej od Hipp, ten mi možná vyhovoval víc. Ale je to velký boj :(
@sisinka74 To jsem taky zkoušela a moc mi to nevyhovovalo :( mám ty oči opravdu hodně náchylné na všechno .. Ale děkuju za radu
Já jsem taky pro Samu, připadaly mi naprosto nejlepší, ale každému vyhovuje něco jíného 🙂 zkus se na ně podívat, jsou i za dobrou cenu 🙂 https://www.ageo.cz/produkt/samu-porodnicke-vlozky-20ks
Já něco v lékárně, ale takovou tu klasiku jsem se teď naučila kupovat online na internetové drogerii i s dalšíma věcma 🙂
Ahoj maminky, nemáte někdo zkušenost s dobrýma očníma kapkama, které pomáhají na zarudlé a suché oči? Používám i kontaktní čočky, takže jsou oči celkově hodně unavené. A visine už mi nedělají dobře. Děkuju za rady 🙂
Já si moc ráda prohlížím fotky z dovolené 🙂 miluju to a deláme s se známýma i promítání někdy
@levandulela Měla jsem měla Johnsons a ted jsem je nenašla, tak jsem si koupila Mamma tady ty https://www.ageo.cz/produkt/mamma-prsni-laktacni-vlozky-a-30-ks a na to, že jsou celkem za dobrou cenu, tak mi i vyhovují 🙂
Ahoj holky mám prosbu. Poradíte mi, co koupit neteři a synovci (4 roky) na Vánoce. Jsou to děti, které mají úplně všechno a všechno znají. Nenapadá vás něco originálního, co by vyniklo mezi ostatníma dárkama?
To je klasický boj se samoopalovákem, já mám dobré zkušenosti s Dermacolem. Ale jak píše anina, namazat ruce krémem. Jinak musíš být hodně rychlá. O rukavicích nic nevím 🙂
U nás teď nejvíc frčí příkrmy od Hami a navíc je ted mívají na ageo.cz za super cenu. A jak holky říkají, je to praktické a malá mi hezky pravidelně kaká 🙂
@oriell A kde se takové žlučové mýdlo dá koupit? nikdy jsem o tom neslyšela? Potřebovala bych vyčistit křesla a látkové židle k jídelnímu stolu 🙂
@pavlapola Nemáš prosím zkušenost, jestli jsou dobré i Hami přesnídávky?
Jinak mamka mi koupila Hami krupicovou (https://www.ageo.cz/produkt/hami-kase-obilno-mlecna-krupic-s-vanilkou-225g-6m) a je až pro děti 6m+ myslíte si, že tady tu můžu dát malé i v 5m? Nebo mám raději počkat? Diky za pomoc
Holky jakou značku příkrmů kupujete? A s jakýma začínáte, zeleninové? A ještě jedna otázka po jak dlouhé době můžu začít dávat i příkrmy s masem? děkuju za rady
@oriell Podívej se na tiskni-online.cz. Nechávala jsem tam dělat kalendář a myslím, že jsem tam viděla i fotodeku
Dvě hodiny v kůřáckém prostředí nic neudělají 🙂 moje švagrová kouřila celé těhotenství a hodně to omezila a malá je to nejúžasnější dítě pod sluncem. Jinak jak píšou holky, zas tak bych se nestresovala, ale na druhou stranu tě i chápu 🙂
Taky jsem kupovala růžné kaše s obsahem lepku cca 5m. Ale stejně jsem se snažila kupovat víc rýžové výrobky a kukuřičné 🙂
@ivca_ch Děkuji přesně takhle jsem to myslela 🙂 Máme hodně tvrdou vodu a ne úplně novou pračku. Hledala jsem nějaké řešení a chtěla jsem se zeptat, jestli někdo používá aviváž i pro mimi (5m). Asi vyzkouším tu Lovelu a uvidíme 🙂 děkuju za rady