Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od kiskka22.
Já jsem teď pořídila tenhle termoizolační fusak https://www.gobaby.cz/barva-flowers-ruzova/ a je parádní. Zevnitř je moc příjemný jako dečka a vnější látka má vodoodpudivou úpravu, je krásně teploučký.
Já mám takovou sestavu čtyř košů, které se dají postavit jak potřebuješ, klidně všechny na sebe, takže nezaberou skoro žádné místo a otevírat se dají i když stojí na sobě, mám je v komoře vedle kuchyně.
Ostropestřec jsem začala brát před měsícem, paní v lékárně mi doporučila taky ten od Naturevia, říkala, že si ho lidi hodně berou, že stačí jenom jedna tableta denně a je hodně účinný
Mně zázračně zabírá Ataralgin, byla jsem s tím totiž i na neurologii a doktorka mi řekla, že to bude od krční páteře, takže mám cvičit a řekla mi, že si mám koupit tyhle prášky, že uvolňují tu krční páteř a pomáhají teda jak od bolesti tak od té příčiny, a musím to zaklepat ale zatím mi zabral vždycky a ryhle.
@zuzinazuza22 Nemáš za co, ráda jsem pomohla ;)