Ahojda, já nakupovala u různých, ale kočárek a autosedačku jsem měla z kasparek-baby.cz, Byla jsem na návštěvě u tety, tak jsem si prohlídla jejich prodejnu a pak si objednala vše dom. 🙂 nevím, jak bych to tahala z Prahy. Od objednávky mi to došlo do 2 dnů. Jinak spíš když kupuju hračky dávám si do vyhledávače co chci a pak hledám dál, dle ceny.
tchyně jsou tchyně... Opravdu bych Vám nepřála tu mou a ještě teda její maminku. Manželovu babičku. Jak mi radí moje babča, neřeš je. Když něco mají, odkývej jim to a dělej si to jak chceš. 🙂
Ahojda, moc děkuju za Vaše rady, nakonec to dopadlo tak, že babička objednala batoh od stil.cz a tatínek přivezl aktovku z cest 🙂 Musím uznat, že obě tašky jsou super. Další pomůcky jsme dokoupili u nás v papírnictví. Hezký den všem 😉
Ahojda, trochu bych obnovila diskuzi. Mám zkušenost několikanásobnou s hotelem Alexandria v Luhačovicích. Jezdívala jsem tam s babičkou a potom, co umřela, tak jsem tam dotáhla mého muže a každý rok si najdeme víkend, který v Luhačovicích strávíme. Je to skvělé místo na procházky a procedůry v hotelu jsou luxus... Hlavně ta čokoládou 🙂 Jinak mi nakupujeme v last minute pobyty, je to levnější, než objednat vše dopředu. doporučuji 🙂
Ahojda, můj prcek měl taky problémy s průjmem. Doktorka mi poradila probiotikum, které reguluje jeho metabolismus. Jmenovala se to Biopron Forte. Prckovi se to srovnalo. Nepoužívala jsem ani moc dlouho, protože problém byl s mojim mlékem. Po přechod na dokrmování mlíky v prášku jsme již vůbec problém neměli. Probiotika totiž obsahují i ta. 😉
Ahojda, já se stěhovala s ročním prckem z ČR do Itálie, objednala jsem si stěhováky na www.stehovani-zahranici.cz a docela se tam dozvěděla i užitečné informace. Cenu jsem měla smluvní, a byla dodržena. Já jela s prckem autem a stěhováci dorazili asi 4 hoďky po mě. Pak už pomáhali i kamarádi. Je to ale mazec, už nikdy víc 😀
Ahojda, to máš trošku pravdu, že na dospěláky se zapomíná :D - Mě se můj manžel vždy ptá, co bych chtěla, takže takový ten moment překvapení jsem neměla a nezažila dlouho. Já ho zase ráda překvapuju. Můj manžel jezdí s kamarády občas stanovat, nebo do skal. Já mu teď posledně koupila svitilnu Nitecore EC20 COBRA a je spokojený. Občas volím romantické večery a marně doufám, že ho někdy něco podobného napadne.... 😒
Ahojda, já studovala na pomaturitním studiu v Brně - tady odkaz - http://www.sjs-brno.cz/ a musím říct, že mi to dalo hodně, pracovala jsem tři roky v Dortmundu a teď bydlím v Itálii, němčinu a angličtinu (kterou jsem studovala v pom. studiu) používám skoro každý den. Lektoři k nám měli profesionální přístup a opravdu naučili. Pracovala jsem vždy odpo v jednom hotelu - takže rok uběhl jako voda. 🙂 jako student jsem měla možnost slevy na další odpolední kurz, dala jsem si italštinu 🙂 Tak holky, pokud máte chuť naučte se aspoň trošku, nikdy nevíte, kdy se Vám to bude hodit. Naučení něco stojí, ale jsme ženy a i s dětmi bychom měly mít čas na naše zájmy 🙂 a seberealizaci.
1976 založeno MAM ve Vídni, a můj sen je: být živa a zdráva co nejvíce a vidět vyrůstat mé děti. 😉 Největší sen po tomto přání je mít spokojenou rodinu, koupit domek a žít si. Užívat každý den.
Ahojda, pěkná diskuze. Připojuji se ke skupince Stil, vybírala jsem pro mého prcka asi před 14 dny a koupila jsem na netu na stil.cz, aktovku race, je anatomická. Přišla rychle a popruhy má prcek přizpůsobeny. Moc se mu líbí, nemůže se dočkat do první třídy. Je přehledná, jen do přihrádky pití se vejde malá lahev 🙂 (což prvňákovi bude stačit-to víte, musel se pochlubit babičce 🙂 ). Nepřijde mi ani těžká, tak snad splní účel 🙂
@pulecp mám problém se štítnou žlázou, a jakmile se mění počasí, mám rozházené celé tělo. Homeopatika neberu. Myslím si, že stravu mám pestrou... Mamča má stejný problém... 😖
@pulecp Ahojda, mám celý organismus takový, že pracuje jen na půl...
Ahojda, my jsme byli s manželem v tomhle hotelu www.hotelalexandria.cz je to v Luhačovicích a bylo to super. Kupovali jsme si balíček v Last minute. Perfektní bylo, že tam nebyli děti (neubytovávají děti do 12 let), takže v bazénu klid a u večeře také. (Teda děti mám ráda, taky mám doma prcka - ale myslím, jako opravdu pro relax a jen s mužem ideální) Celý hotel je čistý a personál byl velice příjemný. Jídlo moc dorbé. Je mi líto tvé maminky, mám tak nemocnou tetu, píchá si injekce každý pátek, aby se nemoc pozastavila, zatím se drží. Přeji mamince hodně sil a tobě mnoho šťastných dní s ní 🙂
Ahojda, já trpím hodně na záněty, a vůbec v tomhle počasí. Hezky, zima, teplo, zima... Když začínám cítit spodek používám uroval manosa akut+ a piju brusinkový čaj. Jsem v teple a v klidu. Bohužel někdy musím k doktorovi, protože se mi rozjede horečka, a mám pak atb(2x za rok, určitě). Wobenzym jsem používala předtím, ale přešla jsem na uroval. Kamarádka taky používá uroval. Ten kupuju v lékárně bez předpisu. Jen rada - pokud cítíte ledviny a netrpíte záněty moč. cest často, je lepší jít k lékaři hned. 🙂
Ahojda holky, koukala jsem na Vaše odkazy 🙂 Mě se líbí, že ten batoh má hodně přihrádek. Můžu mu rozdělit sešity a knížky 🙂 Můj muž ještě koukal po internetu na tohle http://www.stil.cz/Produkty/Skolni-batohy-aktovky/Skolni-batohy-pro-1-stupen/Skolni-anatomicka-aktovka-Offroad, ale nevím 🙂 mě přijde, že se odráží jeho koníček "auta" a chce je u syna, ale jinak mi přijde, že aktovka je docela také dobře systémovaná? Ještě budem koukat dál 🙂 a pak se stějně koupí, co chce maminka ... haha...
Dobrý den,
poradíte mi jakou aktovku, nebo tašku pro prvňáka? Lehká, vystužená záda, nožičky vespod? Jak o tašku pečujete? Bojím se, aby za týden nebyla celá špinavá. Nevím, jaká další kritéria bych měla ještě mít? 😒 Děkuju moc
Ahojda, já měla sporťák od Cam a děsný... kámoška má chicco, ale nevím jaký typ. Vzadu má větší kola než ve předu a je moc spokojená. Chodí i hodně na vycházky a nikdy si moc neztěžovala....