Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od kaminemecek.
loni jsem začala dceři kupovat Marťánky, ne ty klasické, ale IMUNOFORTE 🙂 i když jsem vůči nim byla nejdřív skeptická, líbilo se mi jejich složení - šípky, černý bez, vitamin C. Od té doby nebyla nemocná, až na nějakou rýmu nebo pokašlávání a Natálce navíc hrozně chutnají, protože jsou příjemně sladké..
Ahoj maminky, chtěla bych se vás zeptat, jakými způsoby pomáháte zlepšovat imunitu vašich dětí? Začala jsem teď Natálku brát na různé kroužky a celkově tráví čas více mezi dětmi a je najednou stále nemocná. Říkám si, že to na ni asi přenášejí a mezi dětmi to takhle prostě funguje, ale něco přece fungovat musí, ne? Loni jsem ji kupovala Imunoglukan a ten nám moc nepomohl, tak si říkám, že nemá cenu to zkoušet znova 😖 budu ráda za každou radu, protože nechci, aby celý podzim proležela v posteli
loni jsem začala dceři kupovat Marťánky, ne ty klasické, ale IMUNOFORTE 🙂 i když jsem vůči nim byla nejdřív skeptická, líbilo se mi jejich složení - šípky, černý bez, vitamin C. Od té doby nebyla nemocná, až na nějakou rýmu nebo pokašlávání a Natálce navíc hrozně chutnají, protože jsou příjemně sladké..