Co tak vsude slysim a ctu, neni nato snad ucinna kosmetika no :/ takze pokud s tim chce neco udelat, zakroku se asi nevyhnu! A co jsem koukala na to Amaryllis, vypada to špičkove a profesionalne 🙂
Kosmetice v tomhle moc neverim, neni tolik ucinna. Premyslimo zakroku, mate nekdo zkusenosti prosim? Co by jste mi doporucily?
I na celulitidu krem? Tomu moc neverim, vyzkousela jsemt oho uz hodne a bez vysledku ☹
Ne ne nebyly, zajdi si do lekarny a nebo kdyz je tam nebudou mit, objednej si je z eshopu naturevia.cz a mas to az domu.
Mela jsem tyto naturevia.cz/e-shop/nervy-spanek/sleepnox-forte-40-detail, urcite stoji alespon za vyzkouseni!
Na nespavost? Z prirodniho me napada Naturevia, jednou jsem ji mela a super, jenze ta nespavost byla hlavne ze stresu , ktery pak pominul a vse jako jako driv ok!
Doma jsem mela kapsle co navykove nebyly, byly prevazne na prirodni bazi, takze o navykovost jsem se nemusela bat!
To delas dobre, doma ji mam uz par mesicu a jsem s ni moc spokojena!
Porad se o tom nekde v lekarne, ted je to docela v oblibe, ja jsem pro rady chodila do Brna, za par tydnu se tam chystam znovu, tak lekarnu znovu navstivim.
Vazne tak rychle? Stavi i drevostavby? Tu by jsme s muzem moc chteli 🙂
Take by me zajimalo, chteli bychom nejakou co neni zase tolik zaneprazdnena a ma prijatelne ceny domecku....
Co nejaky zakrok? Injekce s botulotoxinem, nepremyslela jsi?
A zkousela jsi i neco jineho mimo kosmetiku? Nejakou proceduru? Urcite neco takoveho je...?
To bych rada, po necem jsem se uz poohlizela a nasla jsem tuto trojskalabut.cz, vis neco o ni?
Myslim, ze je to nejlepsi co muze ditko ve skolce mit, hlavne v dnesni dobe, poradny zaklad do zivota!
Take bych chtela dat ditko do skolky kde se vyucije anglictina, predpokladam ze v soukromé?
A de ho kupujete ženy? Jde to jen prez internet?
Pro prcky mam doma tento gel mediarepre.cz/produkty/56-praci-prostredky-pro-alergiky-a-astmatiky, pere i na nizke teploty.
Jo jo Hugo Boss to jsou sexy vune na muzskych
No vidis to, taky jsem si v posledni dobe oblibila tak rychle nakupy
Vune Hugo Boss, ty vune jsou vazne sexy 🙂
Taky mu kupuji to naco je zvykly, takze i letos mu budu uz po treti kupovat stejny parfem, nema rad zmeny
Že tam maji i takovouhle znacku, co se pouziva predevsim v salonech 🙂 to koukam.
Ja si zase spise potrpim na prirodnejsi kosmetiku 🙂 co hlavne nevysusuje plet
Děkuji, mrknu nato!O Praze jsem take premyslela, ze by to tam bylo asi nejlepsi!