Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od julca9.
Mně připadá, že by to mohlo být způsobeno oslabenou imunitou, obzvlášť když se to takhle opakuje. Takže bych zkusila zvýšit příjem vitamínů (zejména C a D), doma používáme CBDex tinktury ve kterých jsou jak vitamíny tak CBD a zatím dobrý...)
Už jsem to tu psala, ale proti bolesti zubu je dobrý konopný/CBD olej, popřípadě kapsle. Pomáhá to na uklidnění a nemá to vedlejší účinky, takže za mě supr🙂 Snad pomůžu. Konkrétně bych zkusila tyhle:
S bolestí samotnou by mohly pomoct CBD oleje nebo kapsle, může to pomáhat právě tak, že ti to pomůže s úlevou...možná ještě krystaly, ale tam si nejsem jistá - nemám konkrétní zkušenosti.
Ahoj, máme s tím v rodině zkušenosti a možná stojí za to používat konopné produkty, jako například oleje (např. od hempointu) nebo samotné léčebné konopí, doufám, že to pomůže
mně nefungovalo na odstranění nic, jde to jenom laserem dát pryč...je ale dobrý to něčím mazat aspoň, aby byla ta pokožka lépe na tom, já měla mast od hemp for help myslím a to bylo supr
Mně připadá, že by to mohlo být způsobeno oslabenou imunitou, obzvlášť když se to takhle opakuje. Takže bych zkusila zvýšit příjem vitamínů (zejména C a D), doma používáme CBDex tinktury ve kterých jsou jak vitamíny tak CBD a zatím dobrý...)