jarmila18
Uživatel jarmila18 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od jarmila18.
jarmila18
18. led 2017

Zdravím, ráda bych doporučila obchod, kde jsem si koupila úplně úžasnou matraci, protože lidé jsou často vůči nákupům na internetu paranoidní, obzvlášť u zboží takových rozměrů. 🙂 Takže mrkněte na https://www.modernispani.cz/ , výběr je obrovský, ceny přijatelné

jarmila18
8. říj 2016

@veronika_82 Ahoj, no já si myslím, že je možná jednodušší pronajmout si dodávku a prostě to odvézt, v rámci jednoho dne. U komplexnějších služeb hodně roste cena. Když jsme se stěhovali, pronajali jsme si Transita, velmi levně, konkrétně od www.dodavky-express.cz . Manžel to měl vše za pár hodin odvezené. Vím, že stěhování je něco, co je hodně nákladné, ale takovéto investice si ani skoro nevšimnete.

jarmila18
2. říj 2016

Já mám nejlepší zkušenost s MaxiVita produkty. Zabírají opravdu skvěle, jako takový tip doporučuji mrknout na http://slevys.cz/, vždycky tam je nějaká pěkná sleva na pár produktů, nakupuji je tam pořád a jsem nad míru spokojená.

jarmila18
27. srp 2016

Zdravím, jak už tu bylo řečeno, takové ty slevové portály jsou zlevněnými wellness pobyty přeplněny. 🙂 Zkus třeba http://www.slevys.cz , kde jsme s přítelem minulý víkend jeden našli a moc jsme si ho užili. Byl zlevněný o 60 %, což je fakt hodně.