jarkamodra
Uživatel jarkamodra je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od jarkamodra.
jarkamodra
27. led 2016

@puclik88 no je to doplnek stravy, pusobi dobre proti zanetu prsu a ztvrdlinkam, kdo tomu chce predejit tak doporucuji a kamaradka dokonce mela na zanet prsu nabeh a feminella ji to vylecila. 🙂 pro me zazrak

jarkamodra
25. led 2016

Vitamín C a feminella hereditum 🙂

jarkamodra
4. led 2016

@klara_vit ja to znam bral to nas tata a pomohlo mu to. ja bych to asi poridila, telo si samo v tomhle nepomuze bohuzel.

jarkamodra
12. lis 2015

ja to holky pisu snad fakt uz vsude :D ale kde muzu tak rada poradim. doktorka mi na tu unavu doporucila horcik cisty 🙂 a opravdu mi to pomohlo samozrejme nekdy byla unava fakt vetsi ale vetsinou se mi fakt vyplatilo rano si to magnesko vzit

jarkamodra
9. lis 2015

magnesko 🙂 jako prevence unavy a proti tvrdnuti briska-moje mamka na to hodne trpela a tak se bojim ze to budu mit po ni. Je lepsi pak rozhodne pokud budes porizovat tak ciste magnesko protoze jestli k tomu budes brat jeste i jine vitaminky tak aby to neobsahovalo porad dokola ty stejne vitaminy 🙂

jarkamodra
9. lis 2015

magnesko a hajat a odpocivat 🙂

jarkamodra
6. lis 2015

@30martina ja jsem na ztvrdliny a zanety prsu preventivne brala Feminella Hereditum je to doplnek stravy ale nemusite se bat je to vse pro telo bezpecne a hlavne dobre i pro miminko. skocte hned do lekarny se na to zeptat!

jarkamodra
2. lis 2015

Ten hugo boss u nas taky vyhral no, ale posledne mi pritel rikal ze to ma uz opravdu kazdy a koupila jsem minule vanoce od davida beckhama Instinct a pritel si na ni zvyknul 🙂 jukni asi na parfums tam ej nejvetsi vyber co jsem zatim videla

jarkamodra
15. říj 2015

@kamila336 dobry den, ja mam zkusenosti jen s klinikou reprogenesis u nas vse vyslo hned při prvnim pokusu. 🙂

jarkamodra
13. říj 2015

@michaelanavrc ahoj ja primo osobní zkusenosti nemam, ale kamaradka u nich ted s manzelem jsou jelikoz mají nejake potize. Rikala ze je tam opravdu profesionalni tym.