jannak56
Uživatel jannak56 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od jannak56.
jannak56
11. kvě 2015

Ahoj, máte doma ušní teploměr? Proč se měří zrovna v uchu? Já psala o infračerveném, měří kdekoli a nemusí se právě nikam vlkádat. 🙂

jannak56
28. dub 2015

Ahoj, doma používáme bezkontaktní infračervený od truelifecare.cz Měří do jedné sekundy a velmi přesně. Manžel si ho tak oblíbil, že by se s ním měřil nejraději každý den. 😀

jannak56
1. bře 2015

Děkuji Vám všem za příspěvky do diskuze. Jistěže se nebudu řídit příspěvky v jedné diskuzi. Osobní kontakt je pro mě přednostní. Ale děkuji alespoň za tipy a doporučení, jsou mi tématy k přemýšlení a výběru.

jannak56
26. únor 2015

@vali1
Teda, to je koukám spoustu starostí. Doufala jsem. Asi teda naivně, že mi třeba bude hodně dlouho trvat vybrat dobrou firmu, ale že jim pak po celou dobu stavby budu muset šlapat po krku, zařídit navíc právníka a stavební dozor, to koukám bude potřebovat ještě více sil, než jsem si myslela. Mohu se ještě zeptat, jakou firmu a proč jste si nakonec vybrali? Díky moc!

jannak56
26. únor 2015

@zuzanasimova
Takže pokud tomu dobře rozumím, nechali jste si postavit dřevostavbu jako chatový domek, vyloženě využívaný jenom v létě? Protože nevím, jestli si plně rozumíme, také vlastníme chalupu ze dřeva, ve které se dokonce nedá v zimě přebývat vůbec, jaká je tam zima a určitě by se nevytopila. Ale myslela jsem klasické dřevostavby, které se nyní staví jako obytné domky. 🙂

jannak56
5. únor 2015

jarkapeter. Výborně, také děkuji za názor. Člověk by očekával takové jednání jako samozřejmé, ale jak vidím, je to vážně unikátní a stojí za obdiv. 🙂

jannak56
31. pro 2014

vali1, to topení mě vážně těší. Také díky za názor, vybíráme pečlivě, ale pravda, že to není jednoduché. Ale připravit mě někdo při stavbě o 1 mil., to bych se asi neznala...

jannak56
30. pro 2014

Veriiseek, děkuji za informace. Topení máte opravdu za pěknou cenu, to my protopíme mnohem víc... Dala jsem odkaz bratránkovi, ta rozestavěná dřevostavba, kterou jim nabízí mi opravdu přijde předražená... A ještě poslední dotaz, to jste si také nechali postavit tu montovanou dřevostavbu, že jste měli tak rychle postaveno? Díky za odpověď!

jannak56
25. pro 2014

Veriiseek, prosím vás, s jakou firmou jste dřevostavbu stavěli? A mohu se zeptat, na jakou cenu se vám stavba vyšpahala, kolik vás v ní bydlí? Bratranec s rodinou - zatím 3 člennou, ale brzy 4 člennou - totiž uvažují o dřevostavbě, chtěli by se v příštím roce stěhovat. Teď jim právě jedna z firem nabídla rozestavěnou dřevostavbu, ale mě se zdá za 3 mil. skutečně předražená, na to, že uvnitře není nic zařízené..