@blankamok omlouvám se nedošlo mi že odkaz asi není moc dobrý nápad :( takže posílám jen takto používám čistící pěnovou emulzi z řady ZZ sensitive a pak už nepotřebuji žádný krém před ani po odlíčení
@hanasedla jj taky jsem se dala do rekonstrukce pořád něco předěláváme takže budu také vybírat. mají fakt velký výběr a i poradí když si nevíš rady jak s výběrem tak s "instalací"
jj to jsou typické příznaky těhotenství ale jestli se delší dobu snažíte a nejde to můžete to mít vsugerované nechci vás odrazovat je možné že to vyšlo ale nejlépe to potvrdí těhotenský test ale jak píšete na ten je ještě brzy. držím palce ať to klapne 😉
@blankamok sice dotaz nebyl na mě ale snad nevadí že odpovím https://www.annemarieborlind.cz objedávám přímo z jejich stránek nemáš u toho další případnou marži ostatních prodejců 😉
Určitě bych nedávala. Zkuste si představit jak by bylo Vám kdyby dal někdo své usoplené dítě do školky a vy měla dceru zdravou asi by to pro vás taky nebylo moc příjemné
@esternejed no vidíš tak to je super tak už máš i vlastní zkušenost 😉
@esternejed koukám že už něco od nich doma máš 😉 tak vidíš a jsi spokojená takže vyzkoušej a nebo objednej jednu věc (čistící gel nebo korektor) a o druhé napiš Ježíškovi :D
@widowblack nemám s tím žádný problém teď už sice odplenkovávám takže máme jen na noc ale neměli jsme s tím žádný problém ale já to dávám pak do susičky aby byli pleny měkčí .. jednou za čas na sluníčko aby vytáhlo případné fleky
@esternejed jasně není to zrovna nejlevnější ale určitě nebudeš litovat 😉 když tak koukni jestli nemají vzoreček toho korektoru když už budeš objednávat ten čistící gel a nebo naopak objednej korektor ten ti to zakryje ale má i antibakteriální a čistící účinek takže 2V1 😉
@esternejed ok kdyby jsi chtěla ještě s něčím poradit a nebo chtěla názor na konkrétní výrobek písni sice nemám vyzkoušené úplně všechno :D ale je toho dost 😉
@larascont to jsem ráda že jsem inspirovala já mám letos úplně tmu nevím vůbec co na Vánoce kupovat takže to vidím zase něco na poslední chvíli :D nikdo nic nechce ale když pod stromkem nic nenajde je každý zklamaný :(
Já používám Jelena i na dětské věci a látkové pleny a voní mi nevím jak jelinek ale asi ta vůně bude hodně podobná.
@esternejed určitě bych nejdříve vyzkoušela něco na hloubkové vyčištění třeba toto https://www.annemarieborlind.cz/prirodni-kosmetika/detail/477/purifying-care-system-cleansing-mastna-plet-purifying-care-system-cleansing-cistiaci-gel-150ml případně nějaký korektor. určitě ti to nepomůže hned ale pokud budeš pravidelně používat tak výsledky uvidíš
@esternejed je to přírodní kosmetika od slovenské firmy s dlouholetou tradicí. Já už od nich používám kosmetiku delší dobu a také jsem loni k Vánocům mamce koupila krém od Annemerie Borlind a to z řady System absolute a mamka je spokojená.
@petramana když to půjdeš navýšit tak ti to může přijít už příští měsíc volíš si sama od kterého měsíce chceš zvýšit a můžeš měnit co 3 měsíce jak píšou výše
@larascont tuto řadu jsem ještě nezkoušela ale už na ni taky nějakou dobu koukám, mají tam cestovní balení alias vzorečky :D pro suchou pleť takže paráda 😉 asi napíšu Ježíškovi 😉
@larascont já zkouším nové věci jen na doporučení moc nevěřím reklamám. A i tak stejně hledám vzorečky ať to pak neletí zbytečně do koše kdyby mi to nevyhovovalo
@barlem u nás je to na denním pořádku vstáváme nejpozději v 6:30 občas je to boj když je večer nějaký dobrý film :D
@larascont ja také objednávám cca co 2-3 měsíce už jsem si na to tak zvykla málokdy koupím něco v drogerii - teda mimo šamponu a tak ale krémy, odličovač atd
@lucka19861986 kamaradka ma maleho skoro dva a pul roku a curani zvladaji ale kakani je problem kaka vsude :( taky si s nim nevi rady takze pokud mate nejake tipy sem s nimi
@galaxy23 já dostala první menstruaci až po 18 měsících a nebylo to zase tak strašné jen mě více bolelo břicho
@larascont jo tak ten prubni není vůbec špatný a je lehoučký ani make up nemusíš mít 😉
@ululu pokud má dudlík jen v noci na spaní asi bych to nijak nehrotila on se to odnaučí sám asi ho to uklidňuje pokud se i tak budí byla bych ráda aspoň za to co naspí 😉
@larascont ještě používám BB krém tak jak se moc nemaluji tak bez něj nevylezu ven :D
až jim to přijde tak to vyplatí zpětně na to máš nárok a bohužel nemůžeš za neschopnost zaměstnavatele teoreticky by jim mělo stačit i to ukončení protože podle toho oni si můžou vyžádat veškeré podklady a zjistí od kdy do kdy jsi byla na nemocenské 😉