Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od jacquenette.
Už mám dioptrií tolik, že bez brýlí nevidím a chtěla bych nějak zamezit jejich zvyšování. Vím, že se toho nezbavím a operace se mi nedoporučuje, protože to nemám zatím ustálené. Nemáte zkušenost s nějakým produktem na podporu zraku, který by třeba chránil zrak před dalším zhoršováním?
@pavlapola Když používáš oční kapky nemáš prosím zkušenost s ostatníma produktama Avilut (3-forte) nemůžu najít žádné recenze a píšou, že to pomáhá chránit zrak před dalším zhoršováním
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jaký máte názor na foto dárky (kalendáře, knížky, hodiny, čokolády). Nikdy jsem nikomu takový dárek nedávala Jsou to hezké dárky a kde bych to koupila online?
@anetka1701 Tak to jsem moc ráda A nevíš prosím, kde by se daly koupit za rozumnou cenu a kde mají velký výběr? Přijde mi taky, že patří do té dražší kategorie
Moja je teda ještě malinka na papani priborem, ale už ho mám koupený a uložený v kuchyňské lince a používáme zatím jen lžíci na přesnídávku. Kupovala jsem červené příbory se smajlíkama (připadalo mi to super) a kupovala jsem je na Ageo.cz..Kdyžtak sem pak hodím odkaz.. a pak ještě cestovní příbor růžovej v praktickém přenosném obalu
Moje malinka bude mít 20. 7M, ale tohle jsem vůbec neměla. Spinkala celý den. Ted jsem ji naučila spinkat ve vedlejším pokoji s otevřenýma dveřma a chůvičkou a dýchací podložkou. A spinká ještě o něco déle. Akorát jenom když se trochu zavrtí, tak jsem v pohotovosti a letím za ní, aby nezačala plakat
Už mám dioptrií tolik, že bez brýlí nevidím a chtěla bych nějak zamezit jejich zvyšování. Vím, že se toho nezbavím a operace se mi nedoporučuje, protože to nemám zatím ustálené. Nemáte zkušenost s nějakým produktem na podporu zraku, který by třeba chránil zrak před dalším zhoršováním?