Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ilonik2.
Jj, je to ze sedačkou docela náročné, ale chce to rozvahu a opatrnost. Nebo jedině pak cyklosedačku dopředu. Taky stále vybíráme, jeslti polohovací nebo nepolohovací. Kdyby jste někdo věděl o nějakém eshopu, dejte vědět.
Ahoj Magda27, myslím, že smysl to určitě má, netřeba bláznit s počty, ale dají se sehnat i takový v pohodě vypadající a né tak babkovské, já jsem objedávala na e-broucek.cz v sekci: Pro maminky a vybrala jsem si tam nejen podprdu, ale i další věci a samozřejmě nejen pro mě, takže to je asi tak názor můj 🙂 Přeju hodně zdraví všem 🙂
Jak píšou holky, taky bych asi volila minimálně jednu, která se dá použít i někam do společnosti, jsou různý varianty sportovních podprsenek nebo i těch kojících a nemusí vypadat jak na starou babu.
Taky jsme se rozhodovali, co, jak, kde. Nakonec jsme stejně skončili u kuchyně na míru, jako skoro se všemi věci, co jsme do domku potřebovali, o to to ale pak dýl vydrželo, za nás jaros-interiéry.cz, na kuchyň, stůl, nábytek, fakt super.
Existují i taková odrážedla, která mají 3 nebo 4 kola, to si myslím, že by bylo pro malou roční holčičku ideální 🙂