mamky mame uplného mimináčka, takže tu nejmenší. Romer? Na tu značku jsem koukala, zatím ale jen na netu. Je kvalitní?
mamky jakou autosedacku doporucujete?
Tak jsem se mamky rozhodla, že i na mateřské využiji služby lektorky, která chodí za mnou domů. Je moc přijemná a já mám pocit, že nezakrňuji a pracuju na sobě
pokud byste nechtěly veřejně, tak mi napište do zprávy
Mamky prosim byla jste některá na trichologickém vyšetření v clinicalhair.cz? Jaké to bylo? Co vše Vám řekli? Děkuju
mamky s jakou autosedačkou máte dobrou zkušenost? Díky
Maminky kde jste kupovaly v Praze kočárek? Děkuji mnohokrát
Ahoj, prosím můžete mi poradit nějakou jazykovku nebo kurz angličtiny, kde bych se konečně posunula někam dál, a nebyla neustálý začátečník? Děkuji
zapomnela jsem napsat, ze s dubovou kurou. Jsou ruzne druhy
holky. dostala jsem teď od kamarádky herbalon, znáte ho někdo?
tak za me jednoznacne heliocare ;)
holky kouka, že tu nakupujete i batohy po netu, chtěla jsem se tedy zeptat, zda máte nějakou zkušenost se stránkou ww.thebag.cz? Moc se mi tam libi pro syna jeden batoh, ale přece jen bych ráda znala nějaké názory
holky s tou dubovou kurou jak tu resite, mate nekdo zkusenost s herbalonem? Je to myci gel, a docela me to oslovilo prave tim obsahem te kury, tak bych rada znala nazory. Dekuji 🙂
holky hubnu snad cely zivot, nekdy to jde nekdy min, bohuzel jsem zrovna v obdobi kdy to nejdes skoro vubec, mate nejaky tip jak rozhoupat hubnuti?
no, nemyslim, ze by to u me bylo tak vazny abych bezela hned za psychologem :D ale dekuji
ja vim no, ale rikala jsem si, ze by to pro me spis byla takova berlicka, necekam, ze za me budou hubnout prasky. Spis ze by me to tak nejak nakoplo _)
tak ted si ho 3 mazu, tak jsem zvedava kdy uvidim vysledky :D
z Prahy bohužel nejsem, ale zkusim někoho takového najít i v Brně. Snažím se to prozatím zmáknou to doma a protoze kudy chodím tudy to řeším, tak mi teď kamarádka doporučovala prášky xlsmedical, pry je uživala a prý ji to nakoplo. To jste někdy nezkoušela?
holky behem tehotenstvi se mi udelaly hrozne strie a rapidne se mi zhorsila celulitida :/ :/ ano, mam porad jeste par poporodnich kil ale uspesne se mi dari je shodit, ale celulitida a strie idkyz svetlejsi mi zustaly :( Kamoska na to pouzivala celullitis krem se skorici, a pomohlo ji to, ale hodne cvici. Tak by me zajimalo, zda to nektera mate vyzkousene a jestli to treba funguje ikdyz denne nebudu tajtrlikovat v posilovne. Dekuji
a nepracuje s zadnymi vyzivovymi doplnky?
je fakt, že se stravou jsem hodně zápasila ale s postupem času jsem to hodně ovládla, a fakt jim pravidelně a řekla bych, že i zdravě. Omáčky a smažené nejím už hodně let, ani ne nějak kvůli váze ale nechutná mi to. Na čem jsem ujížděla byly vždy třeba boruvkový knedlíky s tvarohem, ale už umím jejich dietní variantu, tak si ji občas dopřeju. Přemýšlím, zda to není tím, že možná cvičím moc. Ty xlsmedical hodně ženské komentují a píšou, že je to právě vyvedlo z toho bludného kruhu a ta změna jim nastartovala hubnutí, tak jsem to spíš považovala za takovou hubnoucí berličku
Ano, je mi jasne, ze se zalozenyma rukama to nepujde. Ale dost se snazim a vaha se nehybe, tak jsem doufala, ze by mi to třeba vic pokoplo organismus
Mamky našla jsem teď clinicalhair.cz- nebyla jste tam některá? Jak dlouho trvá vyšetření? A co vše Vám řeknou? DÍK