Ahoj, poradíte mi prosím jaké UM vám pro děti nejvíc vyhovovalo? Nemužu se rozkojit a nevim které mlíčko malymu začít dávat.
Dekuji, a podle čeho si vybrala dietní program?
Děkuji všem za rady. V lekarně mi poradili a koupila sem si je. A musim říct že pomohli, tak sem za to ráda .
O těch kapkach Sterimar sem již slyšela, že jsou dobré . Koupim je normálně v lekarně nebo jen přes internet?
Ahoj , prosím víte o nějakých kapkach proti rýmě abych je mohla i v těhotenství a nevznikala na nich závislost?
Ahoj, nevíte zda mužu v těhotenství užívat brusinky na zánět močových cest?
Ahoj, potřebuji poradit zda je dobré po antibiotikách brát probiotika. Já mám ted po druhé v krátké době antiibiotika a bojim se co to se mnou udelá.
Ahojky, chtěla bych si koupit jídla od prodietix.cz . Máte s tim někdo zkušenost, sou ta jídla dobrá?
Já třeba už roky nakupuji na e-kondomy.cz. Dřív sem chodila i do obchodů, ale musim říct že takhle je to jednodušší. V klidu doma promyslim, vyberu , objednám. Zatim sem byla vždy spokojená.
Taky beru vždy probiotika před dovolenou , ty střevní problémy mě za to pak nestojí na dovolený. Opravdu to učinkuje.
Ahoj, musím se podělit se svojí zkušeností. Je mi 40 let a marně sme se přes rok a pul snažili otěhotnět. Zkusila sem uplně všechno. Doktorka mi nedávala moc nadějí vzhledem k věku a po návštěve kliniky početí sem ztratila uplně naději. Nakonec sem si koupila Drmek forte a čaj Báby Radlické. Dneska sem si dělala test a pozitivní.
Chtěla bych moc poděkovat všem ,kteří tento obchod obsluhují. www.otehotnet.cz
Já dostala krásný prádlo k narozeninam. A byla sem moc nadšená, je nádherný. Zjistila sem že to objednávali na e-kondomy. Zkuste se tam podívat.
Já sem spokojená s mořskou vodou , hlavně na tom nevzniká závislost jako u jiných chemických kapek a neničí sliznici. Používáme kapky Sterimar.
Ano v lekarně. Jsou to tady tyto https://www.drmax.cz/swiss-laktobacilky-baby-cps-601. Ta značka je opravdu moc kvalitní.
Já dávám detem celoročně probiotika od Naturevii, LAKTOBACÍLKY BABY. Mužou to děti již od narození. Je to na posílení imunity, protože 70 procent imunity je ve střevech a díky probiotikum je střevo dobře vyživené a má dostatek přátelských bakterii.
Malé velmi pomohli po léčbě antibiotik LAKTOBACÍLKY BABY od Naturevii. Dřív se jmenovali swiss natural. Jsou velice kvalitní. Ted je maly dávám celoročně , protože 70 procent imunity je ve střevech.
Ahoj, někdo mi říkal že při proteinový diete se hubne už při prvnim dni na diete. Není to nějak zdraví nebezpečný?
To ano, mořska sůl je super. Obsahuje mineraly , které mají dobré učinky na naše tělo. A nejlepší že při pravidelném používání podporuje a pomáhá stav nosu jeho pirozenému obrannemu mechanismu.
Na e-kondomy objednava moje sestra. Prý to tam neni spatný. Pravda že člověk někdy ani neví co všechno za erotické hračky existuje. Já sem vždycky překvapená. Asi dobrý se na internetu nechat inspirovat. Možná se na nějakej eshop mrknout s přítelem společně 🙂 a něco vybrat
Maminky všem děkuji za rady 🙂