frantiskasevca
Uživatel frantiskasevca je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od frantiskasevca.
frantiskasevca
9. pro 2019

Měla jsem úplně stejný problém. Protože jsem nedokázala ze dne na den přestat, tak jsem se nakonec taky rozhodla pro elektronickou cigaretu, Zatím jsem úplně nepřestala, ale hodně jsem to omezila. Kupuju si ovocné náplně s nejnižším obsahem nikotinu a někdy mi jedna náplň vydří i celý měsíc. Koupila jsem si cigaretu EGO AIO, už jí mám strašně dlouho a jsem s ní maximálně spokojená. Veškeré příslušenství a náplně nakupuju na e-shopu, kde mají i pěkné elektronické cigarety - www.vapemania.cz. Snad vám to pomůže tak, jako mně.

frantiskasevca
25. lis 2019

@misana nebrat. srdí to jak seno

frantiskasevca
25. lis 2019

Já doporučuji jedině www.vapemania.cz Naprosto nejlepší ceny na čr i sk trhu. Většina zboží je slevněna až o 45% což nikde jinde není. Navíc při odběru nad 400,- kč je doprava zdarma. Na jejich Fb stránkách vám ochotně On-line poradí a vysvětlí. Za mě absolutní jednička

frantiskasevca
4. říj 2019

Náš rodinný dům s podlahovým topením o vytápěné ploše 150 m2 a výpočtové tepelné ztrátě 7 kW. Připojen je na plyn, roční náklady na vytápění činí asi 22 tisíc korun, k tomu si ještě připočtěte 7 tisíc na ohřev vody. Dále máme celý dům na vysokém elektrickém tarifu a může nás tedy ještě čekat faktura zhruba ve výši 20 tisíc korun za spotřebu elektřiny v domácnosti. Je-li ovšem stejný dům s podlahovým topením zdrojován tepelným čerpadlem, měla by se faktura za vytápění vejít do 15 tisíc korun. Proto jsem se rozhodla letos předělat celý dům na tepelko. Navíc ted' jede soutěž s daikinem o 50 000 jako bonus k novému tepelnému čerpadlu. 125 000 dotace + 50 000 = to už je podle mne solidní finanční injekce. Kdyby vás zajímaly podrobnosti tak je najdete zde: soutez.daikin.cz