Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od evzikao.
Zajdi si do lekarny, u nas mi vzdy slečny dobre poradi, a co jsem toho uz ozkousela tak nejvice mi zabira Tantum verde, urcite vis o co jde a normalne ho sezenes snad v kazde lekarne
No je tam několik x, ale rikat velikost nebudu nejsem nato moc pysna :D po detech mi to nejde moc dolu, porad rikam ode dneska zacnu a proad nic, tak to je fain ze bych tam na sebe sehnala velikost, obcas jsem v tomhle ohledu opravdu bezradna a nejaky trika vypadaji jak pytel...☹
Zensky a jak je to tam s velikostma? Jsem trochu boubelka a v obchodech sehnat dobry kousky je vazne umeni. A nejake oteviraci hodiny? Chystam se tam pristi tyden, ale nevim zda to budu vůbec stihat.. =o/
Za me jednoznacne nakupy ve slevach, když si něco nekde koupim za plnou cenu a pak něco podobneho ci stejneho vidim nekde v akci, jsem akorat nastvana a to mi zato nestoji.:D A jde na netu najit hodne obchodu kde mivaji slevy.🙂
A po jake dobe je dobre davat koberec na vycisteni?