@pinkorblue_marcela To naštěstí má :D letos tam bude 5 dětí .. akorát my pořád čekáme :(
Štědrý den trávíme jako rodina. Můj bratr má velký dům a vleze se tam celá rodina (vlastně tři rodiny) :D a je to to nejlepší .. Pravdou je, že stromeček není pod návalem dárků skoro vidět :D
Já s tím asi souhlasím, taky jíme cukroví dost dlouho :D a když je v chladu, tak by se tomu nemělo nic stát
Super je Infinit na lesné 🙂 je to spíš welnessko, ale je to naprostá paráda a teplá voda 🙂
Úplně souhlasím 🙂 Vít je moc hezké jméno, ale líbí se mi i Antonín (mám super kamaráda Tondu ) 🙂
Nedalo mi to a dneska jsem se objednala na gyndu. Na co se ho mám zeptat, na nějaké prášky? Nebo už požádat o nějakou pozvánku do reprodukční kliniky? Vůbec nevím, poradí te mi prosím, jak to funguje, když nemůžu otěhotnět?
@ninusch Páni, tak to seš hodně dobrá 🙂 Já se chci pustit do oken tento víkend .. Jinak přesně jak říkáš, jsem docela ráda, když mi jde muž trochu z cesty :D stejně si to vždycky nejlíp uklidím sama a když uklídí on, tak to vždycky přeuklízím :D
@janule1987jk No v to pořád doufám, ale jak jsem psala, snažíme se od února, takže za chvilku už to bude rok :(
@janule1987jk Já jsem rekla, že chci ještě chvilku počkat a začnu být opravdu poctivá a začnu plánovat :D ale jestli to do Vánoc nevyjde, tak od nového roku taky asi poprosím gynekoložku o pomoc 🙂
Přidávám se do klubu 🙂 já se teda snažím už delší dobu je to cca od února. Ale pořád si říkám, že to může být ještě normální. První tři měsíce jsem vůbec nic neřešila, žádné ovu testy nic. Po cca 5 měsících jsem už začala, takže doufám, že to brzo příjde 🙂
Souhlasím, ale to se tak někdy stává. Čas od času mám taky takové období a vadí mi, i když se na mě někdo jen podívá :D
Přítel od kamarádky je v tomhle dost podobný :( a od ní vím, že je to velice těžké soužití. Vždycky, když bouchne, tak odchází z domu a nechá ho vychladnout. Tohle je asi jediná možnost 🙂
@pavlapola Chápu to tak, že určitě nechceš, aby si sama krájela maso 🙂 ale pomalu jedla vidličkou a lžící, že? Já jsem pro začít učit děti všechno brzo a ne, až ony chtějí. Mojí švagrové to ulehčilo hodně práce, že nemuse do 5let dceru krmit, tohle mi přijde hrozné 🙂
@veraga Ano 🙂 vlním si vlasy jenom žehličkou .. naučila jsem se to už dávno a vypadá to moc dobře 🙂
@anulis Aha 🙂 no tak uvidíš .. Jinak babička ted koupila ještě takovou skládací postlýlku pro miminko a plastelínu
Já bych už možná koupila lego Duplo 🙂 Neteř má teď rok a půl a hraje si s hračkama po bráškovi, takže vlastně se vším :D Jinak bych koupila kočárek (golfáček) a panenku, s tím si hraje asi nejvíc 🙂
Určitě bych si koupila Remington 🙂 mám ji už 5 let a pořád drží .. jinak z vlastní zkušenosti bych si koupila nějakou tenkou, abys mohla dělat i vlny 🙂
Pravda je, že s tady tím jsem taky hodně dlouho bojovala. Byla jsem zvyklá pořád někde chodit, koncerty, kafíčka, večírky. Pořád někde s kamarádama a to stejné partner. Nedokázala jsem si představit, že se tady toho života vzdám a pak to tak nějak přišlo samo 🙂 kamarádky okolo mě začaly rodit a najednou jsem začala chtít taky 🙂
Dáváme na stromeček sušené pomeranče. Letos budu dělat ozdoby z plsti. Jinak pro malou třeba malování na baňku nebo může něco namalovat a ty to pak vystřihneš. V 3,5 letech se mi zdá brzo pracovat s nůžkama 🙂 ale třeba je malá moc šikovná
Nechci strašit, ale já byla v podobné situaci a v mém případě to nevyšlo :( ale už to nevychází rok, takže u nás to bude asi v něčem jiném .. Jinak budu držet palce 🙂
@kajka93
@valeri10
Tak to je celkem rychlé 🙂 doufám, to příští týden už budu vědět .. když jdu v UT na gyndu, tak by mažel mohl stihnout spermio 🙂 děkuju