Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od evalukanova.
Ahoj, Mam pro vas skvely typ na oslavu. Minuly rok sem objednala memu manzelovi firmu vrontheroad. Zabyva se virtualni zabavou a prijede az k vam. Za me to byl paradni vecer😎
Ahoj, V nasi rodine se deskove hry uz nehraji a od te doby, nez sme poznali vrontheroad. Je to firma ktera se zajima o virtualni hry, prijede k vam a celou dobu se o vas stara. My sme stalym klientem a doporucujeme ji!🙂
Ahoj, Chtěla bych se s vami podělit o mojí zkušenost s rodinou oslavou. V létě sem obednala firmu vrontheroad, která se zabývá o virtuální hry. Celý večer se o nás starali, všichni se nasmáli a díky ním máme krásný vzpomínky!😍 takže jenom a jenom doporučuju!
Zdravím, Chtěla bych se podělit o mojí zkušenost. Minulý rok sem zařídila rodinnou oslavu, kam se objednala firmu vrontheroad. Zajímá se o virtuální hry. Celý večer bylo o zábavu postaráno, všichni se zasmáli a máme krásný vzpomínky. Doporočuju! 🙂
Zdravím, Já jsem to letos vyřešila tím, že sem objednala firmu vrontheroad, která má na starost virtuální hry, přijede k vám a vy máte o zábavu postarano, milý a přátelský přístup. Doporucila bych to spíše 15 a víš, přeci jenom malý děti z toho moc nebudou uchvácený. 😍
Ja jsem svymu synovi kupovala vzdy plastove ale po zkusenostech volim pouze kovove pribory, ano sou tezsi ale zase ma aspon vetsi silu v rukach😉 obednavam pouze z berghof.
Ahoj,
Mam pro vas skvely typ na oslavu. Minuly rok sem objednala memu manzelovi firmu vrontheroad. Zabyva se virtualni zabavou a prijede az k vam. Za me to byl paradni vecer😎