Třeba nějaká elektronika, bezdrátová sluchátka, nebo chytré hodinky jsou super.. Na carneo.cz je mají ta skvělé ceny 🙂
Mě pomohla keto dieta a to konkrétně ta od ketodiet.cz za mě je fakt skvělá 🙂 Nápoje jsou výborný a i další věci co nabízí 🙂 Zhubla jsem 8 kilo a jedu dáááál 🙂
Já mám zkušenost dobrou s dietou od ketodiet.cz a jsem s ní maximálně spokojená, zhubla jsem už cca 10 kilo a pokračuju dál 🙂
Tohle je skvělá klinika, já s ní mám jen ty dobré zkušenosti 🙂
U mě zafungovala jednoznačně keto dieta 🙂 Opravdu mi pomohla nadobro zatočit s kily navíc 🙂
Zkoušela jsem kde co, ale co se mi opravdu přišlo účinné tak je keto dieta od ketodiet.cz 🙂
Ahojky maminky, máte někdo z vás lupénku? Co vám pomohlo na to? Jsem bezradná, nic mi nepomáhá ☹(
Mě pomohla keto dieta z ketodiet.cz Jsou tam super balíčky na míru a chuťově velmi ale velmi dobré🙂
Tato klinika je skvělá !! Sestra se dlouho s manželem snažili o miminko a tam jím pomohli. Mám úžasnou tříletou neteř 🙂🙂
já mám tady tuhle komodu https://www.postylky-vybaveni.cz/detska-komoda-drewex-hvezdicky-seda-seda a nemužu si ji vynachválit🙂
Určitě bych swi o tom zjistila co nejvíc informací, a ano každý zákrok má svoje rizika, ty jsou bohužel u každého zákroku možné... Já jsem byla a nastěstí vše dopadlo v pořádku 🙂 A jsem za to velmi ráda🙂
@pavlina05 koukni na stránku postylky-vybaveni 🙂 Snad najdeš co hledáš, výběr je veliký a ceny jsou fajn 🙂 Sama mám od tama dost věcí a super spokojenost🙂
Ahojky, já jsem byla nadmíru spokojená a touto sadou 🙂 https://www.postylky-vybaveni.cz/detska-postylka-demontovatelny-bok-4-barvy-matrace-18dilne-vybaveni-120x90-72-vzoru
ahojky, já jsem si koupila tady tuto https://www.postylky-vybaveni.cz/postylka-se-suplikem-prebalovaci-komoda-orech-krem-zirafka-2 postýlku a k tomu i přebalovací komoda a mám ji v dětském pokojíčku hned vedle postýlky 🙂
postylky-vybaveni.cz mají všechno možný, já nedávno objednávala celej komplet postýlka s plnou výbavičkou 🙂 Za tu cenu super
Vubec nechápu co na tom těch chlapům vadí 😀 já teda nevím jestli přítel ví nebo neví že ho doma mám, mám ho v šuplíku se spodním prádlem, myslím, že by ho ani nenapadlo tam šmejdit 🙂
já jsem tam darovala vajíčka jednou 🙂 ale kamarádce tam pomohli s miminkem.. 🙂 takže supeer!
A nás toho frčí dost, mám dvouletou holčinu a ta miluje kuchyňku a veškeřé spotřebiče, pak panenky, takže postýlky, kočárky a nebo takové ty jakoby malovátka.. objednávám na kidsparadise.cz mají tam všechny tyto hračky ze dřeva 🙂 Nechci kupovat ty plastové většinou jsou až moc přeplácané…
@konpetra13 o té klinice už jsem si něco četla, má dobré reference .. Já ti nevím, je mi to takové blbé si volat a ptát se jich jak to probíhá atak, to sem si chtěla přečíst od vás 🙂 Ale díky za informace, poinformuju se a ještě to zvážím 🙂
Ahojky, holky, chtěla jsem se poptat na darování vajíček.. Jaký je postup a jak probíhá zákrok.. Ještě jsem si nic nehledala o tom budu ráda za vaše zkušenosti 🙂
Ahojky, letos budu manželovi kupovat cocobox od doncoco.cz Má hodně rád sladké a kvalitní věci..takže myslím že tím ho určitě potěším 🙂
Já bych zkusila spíš něco jiného, co bude mít učitelka z fotky Vašeho dítete? 🙂 nic nve zlém. Zvolila bych radši klasiku, květinu a nejakou klidně dražší kvalitní čokoládu nebo třeba pralinky 🙂
Ahojky, také jsem četla nějaké špatní hodnocení na tento kočárek ve starší verzi.. Ale tato 4. generace kočárku by měla mít vychytané všechny špatné vlastnosti a materiály nahrazeny kvalitnějšími 🙂