emakrul
Uživatel emakrul je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od emakrul.
emakrul
28. bře 2023

Ahojky, také jsem četla nějaké špatní hodnocení na tento kočárek ve starší verzi.. Ale tato 4. generace kočárku by měla mít vychytané všechny špatné vlastnosti a materiály nahrazeny kvalitnějšími 🙂

emakrul
16. pro 2022

Třeba nějaká elektronika, bezdrátová sluchátka, nebo chytré hodinky jsou super.. Na carneo.cz je mají ta skvělé ceny 🙂

emakrul
26. lis 2022

Mě pomohla keto dieta a to konkrétně ta od ketodiet.cz za mě je fakt skvělá 🙂 Nápoje jsou výborný a i další věci co nabízí 🙂 Zhubla jsem 8 kilo a jedu dáááál 🙂

emakrul
27. zář 2022

Já mám zkušenost dobrou s dietou od ketodiet.cz a jsem s ní maximálně spokojená, zhubla jsem už cca 10 kilo a pokračuju dál 🙂

emakrul
27. zář 2022

Tohle je skvělá klinika, já s ní mám jen ty dobré zkušenosti 🙂

emakrul
25. srp 2022

U mě zafungovala jednoznačně keto dieta 🙂 Opravdu mi pomohla nadobro zatočit s kily navíc 🙂

emakrul
26. čer 2022

Zkoušela jsem kde co, ale co se mi opravdu přišlo účinné tak je keto dieta od ketodiet.cz 🙂

emakrul
autor
22. kvě 2022

Ahojky maminky, máte někdo z vás lupénku? Co vám pomohlo na to? Jsem bezradná, nic mi nepomáhá ☹(

emakrul
27. dub 2022

Mě pomohla keto dieta z ketodiet.cz Jsou tam super balíčky na míru a chuťově velmi ale velmi dobré🙂

emakrul
26. dub 2022

Tato klinika je skvělá !! Sestra se dlouho s manželem snažili o miminko a tam jím pomohli. Mám úžasnou tříletou neteř 🙂🙂

emakrul
1. pro 2021

já mám tady tuhle komodu https://www.postylky-vybaveni.cz/detska-komoda-drewex-hvezdicky-seda-seda a nemužu si ji vynachválit🙂

emakrul
11. zář 2021

Určitě bych swi o tom zjistila co nejvíc informací, a ano každý zákrok má svoje rizika, ty jsou bohužel u každého zákroku možné... Já jsem byla a nastěstí vše dopadlo v pořádku 🙂 A jsem za to velmi ráda🙂

emakrul
24. srp 2021

@pavlina05 koukni na stránku postylky-vybaveni 🙂 Snad najdeš co hledáš, výběr je veliký a ceny jsou fajn 🙂 Sama mám od tama dost věcí a super spokojenost🙂

emakrul
23. čer 2021

ahojky, já jsem si koupila tady tuto https://www.postylky-vybaveni.cz/postylka-se-suplikem-prebalovaci-komoda-orech-krem-zirafka-2 postýlku a k tomu i přebalovací komoda a mám ji v dětském pokojíčku hned vedle postýlky 🙂

emakrul
19. čer 2021

postylky-vybaveni.cz mají všechno možný, já nedávno objednávala celej komplet postýlka s plnou výbavičkou 🙂 Za tu cenu super

emakrul
8. čer 2021

Vubec nechápu co na tom těch chlapům vadí 😀 já teda nevím jestli přítel ví nebo neví že ho doma mám, mám ho v šuplíku se spodním prádlem, myslím, že by ho ani nenapadlo tam šmejdit 🙂

emakrul
24. kvě 2021

já jsem tam darovala vajíčka jednou 🙂 ale kamarádce tam pomohli s miminkem.. 🙂 takže supeer!

emakrul
22. kvě 2021

A nás toho frčí dost, mám dvouletou holčinu a ta miluje kuchyňku a veškeřé spotřebiče, pak panenky, takže postýlky, kočárky a nebo takové ty jakoby malovátka.. objednávám na kidsparadise.cz mají tam všechny tyto hračky ze dřeva 🙂 Nechci kupovat ty plastové většinou jsou až moc přeplácané…

emakrul
autor
26. dub 2021

@konpetra13 o té klinice už jsem si něco četla, má dobré reference .. Já ti nevím, je mi to takové blbé si volat a ptát se jich jak to probíhá atak, to sem si chtěla přečíst od vás 🙂 Ale díky za informace, poinformuju se a ještě to zvážím 🙂

emakrul
autor
21. dub 2021

Ahojky, holky, chtěla jsem se poptat na darování vajíček.. Jaký je postup a jak probíhá zákrok.. Ještě jsem si nic nehledala o tom budu ráda za vaše zkušenosti 🙂

emakrul
19. dub 2021

Ahojky, letos budu manželovi kupovat cocobox od doncoco.cz Má hodně rád sladké a kvalitní věci..takže myslím že tím ho určitě potěším 🙂

emakrul
17. dub 2021

Já bych zkusila spíš něco jiného, co bude mít učitelka z fotky Vašeho dítete? 🙂 nic nve zlém. Zvolila bych radši klasiku, květinu a nejakou klidně dražší kvalitní čokoládu nebo třeba pralinky 🙂