To bych nerekla, nebo nikdy jsem se s tim nesetkala a na kremech na opruzeniny ani nesetrim, dobre se nam osvedcil patne-baby, mate jej nekdo ozkouseny?
Kupuji vzdy hlavne v lekarne tam mi i dobre poradi
Ten nam zrovna nejako nesedel, v lekarne mi pani doporucila po tomto krem Panthé-baby a ten nam sedel uz perfektne
Tak to ma byt, co by taky clovek v tomhle hnusnym pocasi taky jinak delal ze 🙂
Ano to je ona,tak z ni take pletete? Co nejcasteji?
O jake přízi je tu rec?
My jsme vybirali ojete, pac nove by nas vyslo opravdu draho
Hodne se inspiruji na netu, ted si pletu krasny svetrik, jen tak na teplejsi dny jako doplnek 🙂 a vlnu taky objendavam z netu, mam osvedceny obchod zitron.cz, kvalitni příze
Kupuji si z netu vlnu z Německa a je super 🙂 🙂
Hodne se inspiruju z knizek co mam doma ale přize na pleteni objednavam prevazne z netu, vice se to vyplati jak z kamenneho obchodu
Ahoj, co nejcasteji nakupujete sobe i svym detem na bolest v krku? Co je pro vas neucinejsi a za dobrou cenu?
Ale diky, ta stranka bolimevkrku.cz je dobra, ani jsem nevedela ze Tantum verde toho delaji tolik a je dobre si to procist at clovek vi, ted ty nemoci zase radi a my jsme si tim uz prosli
No kazdemu vyhovuje neco jineho a kazdy je natom asi i jinak cenove, zeptej se v lekarne jaky Tantum verde by ti doporucili 🙂
Tolik toho snad ani v lekarne nemaji, nebo se nato priste alespon zeptam! 🙂
Ty jsou moc dobry, vzdy zaberou na takovy to skrabani v krku pri polykani, to je hodne neprijemny
Jo da se dobre sehnat v kazde lekarne a hodne se toho da docist na tehle strankce bolimevkrku.cz
Ja ano, casto se k nemu vracim pac nam hodne pomaha
Tak to hodne stesti, tohle zhubnout chce hodne trpelivosti ☹ my mame nadvahu trochu v rodine tak se hlidam, ale mamina uz musela kvuli zdravotnim potizim k vyzivovému poradci a musi si hlidat jidelnicek a vahu
Bříško jde hodne tezko dolu, me se to povedlo az po pul roce makani a spravneho jidla
Na nic se nema spechat a tak bych nespechala ani na tohle
Ja jsem to sama nikdy nedavala, vzdy slo dolu tak 5kg a pak zase nahoru a to jsem potrebovala zhubnou cca 25kg bych mela hezkou postavicku jako drive, pomohla mi s tim až kamaradka co dela ve světě zdraví výživovou poradkyni
A kolik potrebujes ty? Kamradka k nim zase chodila pac nemohla pribrat a byla az nezdrave hubena
Pani no ty vypadaji dobre, mame je naplanovane na dnesni vecer si je udelat na grilecku, tak snad se nam povedou stejne tak dobre jak vypadaji na obrazku..🙂
To je pravda, miluji tez zeleninove salaty a take i polevky, ale i tak to chce nekdy neco teplejsiho a trochu vydatnejsiho.🙂 Treba dneska jsem na snidani mela livanecky, delela jsem si tu zdravejsi formu..🙂
Taky se nam jednu dobu delali, ale taky i pod kolinky v te jamce, tak jsem to natirala kremem co mam doma na opruzeniny a bylo to pryc