Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od elena887.
Ja jsem vždycky nejradši nakupovala přes internet.. většinou jsme neměla čas chodit po obchodech. Kamarádka mi doporučila vyzkoušet Plnou peněženku, pres kterou mohu nakupovat z různých eshopů a oni mi potom část peněz vrátí zpět..takže jsem na tom i něco ušetřila 🙂 kdyžtak vyzkoušejte, je to jednoduché..
Koukněte na portál Plná peněženka.. mají tam spoustu eshopů s botama a když přes ní nakoupíte, tak vám část peněz vrátí zpět 🙂 Třeba tam najdete takové jaké hledáte i za dobrou cenu 🙂
Jestli ráda nakupuješ online tak doporučuju Plnou peněženku 🙂 Máš tam spoustu obchodů ze kterých můžeš nakupovat a z nákupu ti vrátí část peněz zpět. Konkretní eshop ti bohužel nedoporučím..vždy nakupuji z více najednou..
Já nakupuju nejraději přes internet..znáte to, neni čas ani energie běhat po obchodech, když máte dítě. Takže jsem si našla vždy vše potřebné na eshopech. Nedávno mi kamarádka doporučila Plnou peněženku, která má pod sebou spoustu eshopů a když přes ní nakoupim, tak mi vrátí část peněz zpět 🙂 Tak to mohu doporučit..
Já vždycky nakupovala oblečení po internetu...když mám doma malou, tak většinou nemám čas ani energii běhat o obchodech. Kamrádka mi doporučila Plnou peněženku, kde je spousta eshopů a vy si podle kategorií vyberete, co zrovna potřebujete a výhodou je, že vám vrátí procenta z nákupu zpět 🙂
Koukněte na stránky Plná peněženka 🙂 mají tam spoustu eshopů s věcma pro děti...já tam nakupuju ráda, protože mají velký výběr a nemusím běhat po obchodech a jednou z výhod je, že mi vždycky vrátí procenta z nákupu.
Ja jsem vždycky nejradši nakupovala přes internet.. většinou jsme neměla čas chodit po obchodech. Kamarádka mi doporučila vyzkoušet Plnou peněženku, pres kterou mohu nakupovat z různých eshopů a oni mi potom část peněz vrátí zpět..takže jsem na tom i něco ušetřila 🙂 kdyžtak vyzkoušejte, je to jednoduché..