Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od dominikazr.
Ahoj nnicooll. Děkuji, že jsi se zde zmínila o eko-domov.cz, protože jsem je navštívila a také se mi hlavně zamlouvalo to, že jsem nemusela řešit jestli mají tu pravou rozteč, aby jsem zábranu mohla použít právě na naše schody. Takže ano u nás zrovna také vyhrála zábrana od nich dokonce jsme pořídili i zábranu ke krbu, který máme jako dominantu obývacího pokoje a dlouho jsme se ho snažili nepoužívat. Teď už nemáme strach v krbu zapálit oheň.
Ahoj osobně jsem pro online kurz angličtiny. Kamarádka měla podobný problém a potřebovala si zdokonalit obchodní angličtinu. Dlouho přemýšlela a pak hledala a narazila na http://www.anglictina-bez-biflovani.cz/obchodni-anglictina. Velice se jí zamlouvalo hlavně to, že si k počítači mohla sednout když měla čas. Mnohdy k němu usedala ve chvíli, kdy dala spát svoje ratolesti.
@daniellka Zdravím. osobně se mi velice dobře osvědčili odpolední kurzy anglického jazyka. Jsem také z Brna a proto jsem se rozhodla navštěvovat prestižní školu na Kotlářské. Byla jsme nadšena z přístupu, který k nám byl veden. Odpolední kurzy pro mě byli hodně užitečné a naplňující. Sjs-brno.cz nabízí nejen studium anglického jazyka a tak já jsme se rozhodla oprášit i ruský jazyk a od září nastupuji na další odpolední kurz tentokráte na ruský jazyk.
Dobrý den, nejhorší to je když se ještě večer kouknu třeba na horor protože nemůžu usnout. Je pravda, že pak projdu veškeré místnosti snad třikrát, aby se přesvědčila, že tam nikdo nikde není. Dveře pozamykám na několik západů a pomalu chci spát s rozsvíceným světlem. Není to tak dlouho co jsem si koupila čelovku a tak tu si připravuji k posteli a chodím s ní na záchod či na kontrolní obchůzku domu. Čelovka Nitecore.eu je skvělá a baterky jí vydrží také dlouho. Využívám jejich služeb cca dvakrát v týdnu, když musí manžel služebně mimo domov.
Ahoj nnicooll. Děkuji, že jsi se zde zmínila o eko-domov.cz, protože jsem je navštívila a také se mi hlavně zamlouvalo to, že jsem nemusela řešit jestli mají tu pravou rozteč, aby jsem zábranu mohla použít právě na naše schody. Takže ano u nás zrovna také vyhrála zábrana od nich dokonce jsme pořídili i zábranu ke krbu, který máme jako dominantu obývacího pokoje a dlouho jsme se ho snažili nepoužívat. Teď už nemáme strach v krbu zapálit oheň.