Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od alenavrisidivu.
Ahoj jestli bych Vám mohla poradit tak já osobně používám uctovklidu.cz, jsem osvč a nejsem daňově vzdělaná a tady s těma mám výborné zkušenosti. Moc doporučuju =)
Ahoj já používám čístě přírodnín kosmetiku Nobilis Tilia a závoreň ji můžu i moc doporučit. Malej po koupání vždicky spinká jako andělíček. Z kosmetiky z drogérky se mu vždicky dělaly červené flíčky. Ta kosmetika je sice drsžší něz drogérková 170 - 280 kč, ale zase mám jistotu že na malého nepatlu zbytečné chemikálie.
Já v Pepcu teda hodně kupuju oblečení a s tím sem moc spokojená. Hračky kupuju v Hrasu. Pracuje tam moje kamarádka a vždy mi poradí. Mají kamenou prodejnu v pasáži Rokoko a nebo internetový obchod www.hras.cz Hračky mají určitě ověřený původ, mají velké sortiment od francouzské firmy Djeco a nebo i třeba ALbi. A s těma si myslím, že je to OK
A nebo je ještě super hračka, chytáte jakoby rybičky na takovou tu udici s malým magnetkem na konci, tady na těch stránkách sem ji taky někde zahlédla. Moc doporučuju 😉
Ahoj já moc doporučuju Puzzle "Od Největšího" je to super skládačka ze zvířátkama. Koupila jsem si v Pražské prodejně s hračkami v pasáži Rokoko na Václaváku
Mohu doporučit značku, kterou sem si kupovala na popraskané bradavky Motherlove. Maji tam na tohle speciální sprej, určitě stojí za vyzkoušení. http://www.mamadiva.cz/motherlove-regeneracni-emulze-na-hojeni-hraze-po-porodu-60-ml/