Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od adelkawe.
U nás stále frčí Sunar ve velkém- prostě se dožaduje svých mléčných svačinek. Taky jsme vyzkoušeli různá mléka ale ted už dlouho jsme na sunaru complex a vyhovuje. Dá se sehnat za slušnou cenu v eshopech a co chvíli je na něj někde akce.
Kamaradka mi dala tip na prodietix. cz. Mám s ní také moc dobrou zkušenost. Při jinych dietach sem vždy byla hladová a unavena. . Hned sem si jejich dietní program koupila a za 3 týdny sem byla na vaze jake sem si přála být.
Já mám dobrou zkušenost s probiotiky Laktobacily 5 od Naturevii ( dříve se jmenovali Swiss Natural. Stačí jedna tableta denně. A jako jedny z mála na trhu mají ochranu před žaludečními kyselinami.
Já sem u malyho byla spokojená s kapkami Sterimar .Mužou se užívat již od narození. Líbí se mi že jsou bezpečné i při dlouhodobém používání. Nedochází k poškození sliznice ani ke vzniku zavislosti jako u chemických nosních spreju.
Já už byla zoufala. Všechyn diety u mě skončili špatně. Byla jsem jen hladová a bez energie. Ale kamaradka mi řekla že ji velmi pomohl dietní program od prodietix.cz. Tak sem to zkusila a koupila ho. Za první 3 dny jsem hned zhubla par kilo a po 3 týdnech sem byla na vaze kterou sem si přála.
Já dávám dětem Laktobacílky třesnové. Je super že sou to cucací pastilky, které jim chutnaji a nemusim je do nečeho míchat . Nebo je nutit aby je jedlo, moc to nešlo. Tyhle si samy žádají..
hanickaver Ahoj, nemusís se bat neni to nebezpečný. Je to založeno na tom že jíš jídla s vysokym obsahem proteinu. V těle snižuješ příjem sacharidu a tuků . První ubytek je díky tomu že se tělo odvodní a po nějakych 3 dnech dochazí k ubytku podkožního tuku.
Je toho hodne. Ja se třeba nechala inspirovat na strance www.e-kondomy.cz . Hned sem objednala pár pomůcek a doplnku. Dorazilo to hned do druhého dne diskretně zabalene. Musim říct ze sem nadmiru spokojena.
Uplne nejlepsi z vlastní zkušenosti musim říct sou STERIMAR.Maji hodne druhu, jak pro deti tak pro dospele. I na alergickou rymu. Je pro deti uz od narozeni a vhodny i pro tehotne zeny. U nás pouziva jak maly syn tak i babička . Maji hezke stranky www.sterimar.cz
U nás stále frčí Sunar ve velkém- prostě se dožaduje svých mléčných svačinek. Taky jsme vyzkoušeli různá mléka ale ted už dlouho jsme na sunaru complex a vyhovuje. Dá se sehnat za slušnou cenu v eshopech a co chvíli je na něj někde akce.