adelkawe
Uživatel adelkawe je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od adelkawe.
adelkawe
20. zář 2019

U nás stále frčí Sunar ve velkém- prostě se dožaduje svých mléčných svačinek. Taky jsme vyzkoušeli různá mléka ale ted už dlouho jsme na sunaru complex a vyhovuje. Dá se sehnat za slušnou cenu v eshopech a co chvíli je na něj někde akce.

adelkawe
16. zář 2019

Taky sem se bála brát normální chemický kapky do nosu. Naštěstí mi pomohla kapky s mořskou vodou. Používala sem Sterimar. https://www.lekarna.cz/sterimar-na-ucpany-nos-50ml/

adelkawe
7. srp 2019

Kamaradka mi dala tip na prodietix. cz. Mám s ní také moc dobrou zkušenost. Při jinych dietach sem vždy byla hladová a unavena. . Hned sem si jejich dietní program koupila a za 3 týdny sem byla na vaze jake sem si přála být.

adelkawe
autor
31. črc 2019

Chtěla bych si s přítelem pořídit nějaké erotické hračky. Jen nevim kde nejlepe koupit. Máte tip na kamený obchod, nebo přes internet? Děkuji

adelkawe
31. črc 2019

Taky by mě zajímalo, kde mají hezké erotické prádlo. Dlouho přemýslim že bych si nějaké pořidila. Nemate tip?

adelkawe
autor
31. črc 2019

Používáte nějaka probiotika před dovolenou a pomohlo vám to?

adelkawe
31. črc 2019

Já mám dobrou zkušenost s probiotiky Laktobacily 5 od Naturevii ( dříve se jmenovali Swiss Natural. Stačí jedna tableta denně. A jako jedny z mála na trhu mají ochranu před žaludečními kyselinami.

adelkawe
autor
30. črc 2019

Jaké kapky do nosu byste mi doporučili u malyho miminka? V noci se mu špatně dýcha.

adelkawe
30. črc 2019

Já sem u malyho byla spokojená s kapkami Sterimar .Mužou se užívat již od narození. Líbí se mi že jsou bezpečné i při dlouhodobém používání. Nedochází k poškození sliznice ani ke vzniku zavislosti  jako u chemických nosních spreju.

adelkawe
30. črc 2019

Já už byla zoufala. Všechyn diety u mě skončili špatně. Byla jsem jen hladová a bez energie. Ale kamaradka mi řekla že ji velmi pomohl dietní program od prodietix.cz. Tak sem to zkusila a koupila ho. Za první 3 dny jsem hned zhubla par kilo a po 3 týdnech sem byla na vaze kterou sem si přála.

adelkawe
23. črc 2019

Já dávám dětem Laktobacílky třesnové. Je super že sou to cucací pastilky, které jim chutnaji a nemusim je do nečeho míchat . Nebo je nutit aby je jedlo, moc to nešlo. Tyhle si samy žádají..

adelkawe
10. črc 2019

hanickaver Ahoj, nemusís se bat neni to nebezpečný. Je to založeno na tom že jíš jídla s vysokym obsahem proteinu. V těle snižuješ příjem sacharidu a tuků . První ubytek je díky tomu že se tělo odvodní a po nějakych 3 dnech dochazí k ubytku podkožního tuku.

adelkawe
2. črc 2019

Je toho hodne. Ja se třeba nechala inspirovat na strance www.e-kondomy.cz . Hned sem objednala pár pomůcek a doplnku. Dorazilo to hned do druhého dne diskretně zabalene. Musim říct ze sem nadmiru spokojena.

adelkawe
2. črc 2019

Uplne nejlepsi z vlastní zkušenosti musim říct sou STERIMAR.Maji hodne druhu, jak pro deti tak pro dospele. I na alergickou rymu. Je pro deti uz od narozeni a vhodny i pro tehotne zeny. U nás pouziva jak maly syn tak i babička . Maji hezke stranky www.sterimar.cz