Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od abdejl.
@mlynkova85 Já bych teda nevěřila tomu, že taková konvice jako brita filtruje na kojeneckou vodu na to jsou potřeba speciální filtry, které odstraňují i dusitany a dusičnany. My jsme proto vybírali filtr přímo ke kohoutku od české firmy Dionela
Zkusím oživit diskusi, určitě už jsou teď nějaké nové technologie transplantace apod. A proto bych chtěla poprosit někoho, kde si tento rok nechával transplantovat vlasy, aby se podělil o zkušenost, budu moc vděčná. Předem díky.
To je právě to, že ibalgin ani paralen mi kloudně nezabírají, s tou krční páteří by to asi mohlo mít něco společnýho, z toho sezení a tak, na to asi něco bude..
Prosím vás co vám zabírá na bolest hlavy? Co jsem nastoupila do nové práce do kanceláře po mateřské, je to asi rok a půl, začala jsem trpět neustálými bolestmi hlavy, pitný režim dodržuju..děkuju za všechny vaše tipy.
Myslím že stojí za to se dneska podívat po nabídkách virtuálních operátorů. Já přešla před dvěma měsícema k mobil.cz na neomezený tarif a je to pro mě mnohem výhodnější než u jiného operátora a bez závazků.
Já mám teď aromatický difusér nebo jak se tomu říká, takový ten jak se do toho vloží ty tyčinky od Sense z Prospánku, základem je tam vanilka a je moc příjemná, i přítel který na tyhle věci moc není říká že to voní dobře.
@mlynkova85 Já bych teda nevěřila tomu, že taková konvice jako brita filtruje na kojeneckou vodu na to jsou potřeba speciální filtry, které odstraňují i dusitany a dusičnany. My jsme proto vybírali filtr přímo ke kohoutku od české firmy Dionela