Změna umělého mlíčka, poraďte

michell28
1. zář 2015

Mám nutrilon 1 a až dobereme zásoby ráda bych malému koupila něco, co mu bude více vyhovovat. Je pravda, že občas se nemůže vykadit a dost u toho trpí chuděrka. Přemýšlím o Babylove je levnější a zatím jsem četla jen pozitiva. 🙂 ale co pak sunar, bebevit, beba a další...poraďte 😉

diniki
1. zář 2015

My z nutrilonu přešli na sunar a nemůžu si vůbec stěžovat. Sháněly jsme ho s maminama z lékárny levnější a nechávaly posílat větší balíky, což se opravdu vyplatilo. Druhá kamarádka zase přešla na Babylove a taky byla s malou bez problémů. Zrovna Nutrilon měl i vzorky v lékárnách, tak bych se zkusila zeptat i na ostatní mléka.

lavita
1. zář 2015

my jsme měli sunar premium a pak sunar complex. a ted jsme přešli na hami. musím říct, že sunar byl leší, lépe voněl, a nehrudkoval. ale co člověk to názor

teenyel
2. zář 2015

My přešli z nutrilonu na babylove a spokojenost velká 🙂 cena super, malé chutná a problémy nemáme 🙂

jaja01k
2. zář 2015

Chce to vyzkoušet. Prvnímu jsem dávala Sunar a v pohodě. Druhý s ním měl problém, tak jsme přešli na Hipp a je spokojený.

michell28
autor
2. zář 2015

@teenyel děkuji. Zatím to vypadá, že to uděláme stejně jako vy 😀 co jsem našla na netu a srovnání cen, tak Hipp, Sunar nejsou o moc levnější než nutrilon. Takže pokud bych přešla na některý z těchto dvou, tak jedině kvůli zdravotním komplikacím malého, ale půjde doufám, zatím jen o finance a o dojití zásob... 🙂 děkuji moc všem

jessiii
6. říj 2015

Ahoj já maličkýmu ze začátku dávala nutrilon jenže mi po něm přestal kakat musela jsem mu pomáhat teploměrem protože měl křeče a celkově byl dost uplakaný tak jsem přešla na sunar a nemůžu si stěžovat začal kakat pořád se směje je spokojený i v noci se nebudí na papaní🙂a i je o 160 kč levnější

evicka844
8. říj 2015

U prvního syna jsem vyzkoušela nutrilon, ale neseděl mu, tak jsme přešli na hipp a pije ho dodnes, jsou mu dva roky a pořád mu chutná. Měl problémy s kolikami a po hippu se to upravilo. Druhému jsem dala rovnou hipp a je taky moc spokojený.