Ahoj potřebuji radu. Od narození jsme na UM nejdříve nutrilon- ten nám nesedl tak ted máme sunar. Ale máme problém- malý hodně zvrací. A když říkám hodně tak opravdu. Byli jsme na 3M kontrole u Dr. Ta říkala že to zatím nebudeme řešit když prospívame, ale mě se to opravdu nezdá a vůbec nelíbí kdy i po 2 hod zvrací. W další kontrolu jdeme 22.2....Přijde mi že v něm nic nezůstane. Pije teprve 80ml po 2 hod. Víc nezvládne.... Do toho všeho se mu úplně změnila konzistence stolice- zelená řídká.. před tím žlutá kasovita. Dr jen řekla ať koupíme probiotika. myslíte že mám zkusit koupit jiné UM? Napr. HIPP si hodně maminek chvali... jsem z toho opravdu na nervy. Co byste dělali vy ?? Dali na radu doktorky nebo to zkusily změnit? :( ( ještě podotýkám že v noci nezvraci jen ve dne kdy je v pohybu moc dekuju za. Každou radu a zkusenost.♡♡
@wewes555 Ahoj, malá mi hodně zvracela, byla schopná i po 2 hod od jídla, ale zvracela i v noci. Takže vypodležené nohy postýlky, probiotika a monitor dechu. Měla refluxy naštěstí naštěstí ne až tak silný, aby brala medikaci a do jednoho roku se to srovnalo. Reflux má většina miminek a postupně se to upravuje. Ta zelená stolice by se mi asi taky nelíbila, ale zkusila bych nejdříve probiotika, jestli se to neupraví. Za nás Biogaia, Biopron či od Swissu (ty jsou super, je tam dávkování v pytlikách), ale je to jako s UM, každému vyhovuje neco jiného. Za nás třeba vůbec probiotika Dr.Max, malá po nich měla i krev ve stolici.
Ahoj,tak my jsme už na 5 mléku a méně 4 měsíce 🙈malý trpěl hodně na kolíky, křeče bříška a špatnou stolici. Momentálně teda zkoušíme bezlaktozove mleko 🙏 jinak malý mě po posledních dvou mlik taky hodně ublinkaval a to mě přes den vypije max 90ml a někdy třeba jenom 40ml. Ublinkava mě neustále než jdu znovu krmit. Je to tím že neustále tlačí a už se i mnohem víc hýbe plus si hrozně cpe ruce pomalu až do krku. Máme to taky jenom přes den v noci nic. Pokud pěkné přibírá a je jenom to blinkani nezkoušela bych měnit mléko pokud jinak ve všem ostatním sedí. A jinak ještě zelená stolice mě doktorka řekla že být může když je čistě na UM asi záleží jak moc zelená nebo nevím 😃pro jistotu bych ji toho 22.2 donesla plenku aby viděla a uvidíš co řekne 😊
Hele a zvážila jsi možnost kozího mléka? Já třeba neřešila zvracení, ale koliky. Dcera neměla ABKM, ale jen nějakou intoleranci a kozí mléko pomohlo (vyzkoušela jsem více druhů, skončila u Loulouka 🙂 )
@prekvapenamatka ak by ste chcela a potrebovala, mám ešte viacero kusov z bývalého eshopu Loulouky kozieho mlieka 1 aj 2.predavam za 17,5eur a dorucujem bežné packetou do ČR ☺️len mi napíšte správu prosím.
@nastenka13 moc díky, ale mám teď zásoby a dcera mléku už moc nedá 🙂 ale na FB je skupina na prodej UM, tak zkuste
Já jako zásadnější vidím tu zelenou řídkou stolici. Pokud v noci nezvrací, jenom ve dne když je v pohybu, tak v tomto až takový problém být nemusí. Já bych asi zkusila HIPP Combiotik, ale je chuťově fakt hnusnej.