Ahoj,po konzultaci s pediatrem jsem zkusila malé z UM BabyLove změnit na Kendamil. Po UM BabyLove vše v naprostém pořádku,kakala krásně všechno super,až na to,že si při odkrknutí více ublinkla. Přišlo mi,že to mléko není tolik husté. Chtěla jsem zkusit tolik chválený Kendamil,má ho od středy minulého týdne a zatím nepláče že by bolelo brisko,ale vůbec mi nekaka. Po BabyLove kakala 1-2x denně,ale po tomhle mi od středy kakala jen 2x a to jednou ještě zbytky BabyLove takže jakoby jen jednou a teď ve středu to bude týden a jsem z toho úplně nešťastná...prý mám počkat do středy jestli se to nesrovna,ale úplně se bojím toho co je v ní když teď kakala naposledy v sobotu malinko a predtim 1-2x denně a bylo toho celkem tak normálně. Poraďte prosím co mám dělat?
@amazonkajanik Tak dnes zase kakala a bolení nema. Tak asi dobrý?🤔😊
@adela1399 jestli kakala a je spokojená,tak je to fajn 😉 mě kluk někdy kadi každý den,někdy udělá malého bobika a někdy třeba 2dny nic a to už jí to,co my
Mně malá po Bebě a Sunaru kadila i 5x denně. Začala jsem dávat Nutrilon, kakala každé 3 dny a po 14 dnech už normálně.
Musí si na to zvyknout
@adela1399 počkej do té středy. Jestli je malá v pohodě,tak Kendamil lépe tráví. Děti na MM nekakaji taky pár dní 😉