Změna mléka. Může způsobit bolest bříška?

kikiatonik
10. led 2020

Zdravím. Potřebuji trošku poradit. máme nutrilon HA, ale ne z duvodu alergii ale ze ji proste v nemocnici davaji a chtěli bychom prejit na jine. Chtěla bych zkusit Bebevitu. U prvniho jsme meli od ni vše a spokojenost. Takže jsem koupila krabici a uz dva dny dávam místo jedné dávky nutrilonu bebevitu. Ale včera se malý kroutil celé odpoledne,ale bebevitu mel ráno v pul 7. Myslíte že to muže byt tím mlékem,ze by mu vadilo a nebo spíš tím že už má tyden rýmu a steká mu to do bříška? je pravda že predtim kadil tak 1x dene, včera asi 3x a dost smrad...Děkuji za rady

lula86
10. led 2020

@kikiatonik může to být tou změnou mlíka si myslím. Nemohou ho trápit prdy? My máme zkušenost takovou od narození dokrmuji umem syna protože nemám moc mléka. V porodnici dostával hipp a když jsem odcházela z porodnice řekli že mu mohu dávat i jiný um tak jsem to jednou riskla a koupila nutrilon protože zrovna hipp byl vyprodaný a mně se nikam dál jít shánět nechtělo a dala ho malému na dokrm a ten mi potom doslova celý vyblil. Takže od téhle zkušenosti žádné změny. Co se týká stolice tak jí má pravidelnou 2-3 denně a někdy je to trochu smrádek, ale ne vždy.

kspp1
10. led 2020

Maly ma taky od narozeni UM. Nutrilon v porodnici odmital, chytl se Beby, ale mel po ni zelenou stolicku a po sunaru zase blinkal jak alik. Mame hipp, ten vyhovuje, akorat cas odcasu je potreba dat kminovy cajik, aby se hezky vyprdel. Asi bych nekombinovala dve mleka. My jsme meli doporuceno zmenit hned celkove.

lieselmeminger
1. únor 2020

Ahoj, zrovna s Bebivitou mám po změně receptury (prosinec - leden) špatné zkušenosti. Bolení břicha, zarazene prdy a zácpa). Před změnou byla skvělá, po změně jsem musela měnit mléko, byla to katastrofa. Z jednoho mléka na druhé jsem vždy předcházela ze dne na den, doktorka říkala, že míchání dvou um dělá ještě větší paseku.