Zhuštovadlo do mléka jiné než Nutrilon

maybe2112
12. led 2019

Prosím, máte někdo zkušenosti s jiným zhuštovadlem než je nutrilon? Pro kojence 4m. Děkuji 🙂

zdenkaklok
12. led 2019

@maybe2112 Pročpak chceš používat zhušťovadlo prosím? Zajímalo by mě to, nikdy jsem žádné nepoužila, tak jsem zvědavá. Někteří dávají třeba o odměrku více do mléka, aby bylo hustší.

maybe2112
autor
13. led 2019

@zdenkaklok protože maličkej strašně zvraci, neudrží to v sobě, dusí se.

alcar
13. led 2019

@maybe2112 jeste se da pouzit sirup Gastrotuss. Dat vzdy pred krmenim, udela to nahore v obsahu zaludku hustsi vrstvu (špunt). Jine zahustovadlo neni. Jen pak vymenit UM za nejake AR (antirefluxni).

alcar
13. led 2019

A samozrejme antirefluxni opatreni. Naklonena rovina v postylce (nestaci mit zvysene klinem jen pod hlavou), nosit, nez si rihne, pokladat na boky, nikdy ne na zada. Ani tri hodiny po krmeni...je to nebezpecne.

maybe2112
autor
13. led 2019

@alcar do teď jsme měli nutrilon AR, přešli jsme na nutrilon alergy care, jelikož má maličký atopický exem, který je občas dost ošklivý a hodně ho to svedi. Proto jsme zkusili přejít na AC, jelikož jsem si myslela, jestli nemá alergii na kravské mléko. Jenže ten exem ma přesně od doby co jsme začali používat AR, tak me ještě napadlo jestli to nemá z toho zahustovadla. Každopádně AC používáme teprve druhý den, třeba se to ještě zlepší.

alcar
13. led 2019

@maybe2112 aha, ja myslela, ze pouzivas Nutriton. Tak jedine jeste zkusit ten sirup.