Zahuštění Sunaru pro 4měsíčního syna - jak a čím?

christiine
20. pro 2018

Dobrý den.
Přicházím si pro radu sem k Vám.
Syn má za pár dní 4. měsíce - plně na Sunaru 1.
Pár týdnů je hodně hladový, vypije 200ml. a za 2-3h znova, dnes ve 2:00h vypil necelých 300ml.🤨 .
Na doporučení Dr. ať se v lékárně zeptám na "zahušťovadlo" .
Lékárnici jsem řekla jak se věci mají a že objedná a odpoledne ať přijdu.
(Poslala jsem tam partnera)
Přinesl: Nutrilon ProExpert - pro děti co ublinkávají.
.....pomůže to? (Dr. už má dovolenou)
Předem děkuju zkušenějším maminkám. 🤗

misa357
20. pro 2018

Tak mu prostě udělej větší dávku, každý dítě není tabulkový. Hlavně nic nezahušťuj, nebo mu zaděláš na problémy s bříškem. Sunar dle návodu, jen prostě větší dávku.

christiine
autor
20. pro 2018

@misa357 udělala jsem těch 300ml., vypil co mohl, za 2 a půl hod. na novo.

zuzkaasteli
20. pro 2018

@christiine no tak mu das co 2,5hodiny.. klidne.muze mit nejaky rustovy spurt a muzes zkusit nabidnout i nejaky.detsky cajik..no a pokud bude.mit uz 4mesice a.mliko mu nestaci,zkus zavadet pomalu i nejake prikrmy. My zacaly po ukoncenem 4mesice parkat v tydnu uz davat zeleninku a maso

christiine
autor
20. pro 2018

@zuzkaasteli a je to běžný, Že by ten růstový spurt měl tak dlouho? Dočetla jsem se, že trvá pár dní.
Omlouvám se za debilní otázky.

gruyerre
20. pro 2018

@christiine Moc to řešíš podle mě. Prostě mu dej kolik chce a kdy chce. Vždyť je ještě malinký. Vezmi si, že kojené děti v tomto věku papají třeba co hodinu, taky třeba 300ml, tak proč by tvé miminko nemohlo mít UM každé 2-3 hodiny?

christiine
autor
20. pro 2018

@gruyerre Máš pravdu, řeším. 🤯

bayt
20. pro 2018

@christiine A proč je problém, aby pil co dvě hodiny? Mně syn pil v určitých obdobích klidně co hodinu...? Klidně i měsíc v kuse.

zuzkaasteli
21. pro 2018

@christiine kazde dite je jine a moje mala prvni pulrok mela spurty snad porad,hodne plakala ale ona ma byt po kom cahoun,nema jeste ani 4roky a uz ma 113cm.jak pisou hokky kojene deti piji klidne co hodinu. Dat UM kazde 2,5hodiny podle me neni zas tak casto..a klidne bych uz pomalu zacala i zeleninovyma prikrmama,treba mu to zachutna a pomuze zasytit...vyber si svou cestu a zkousej,to je neco,co za tebe nikdo neudela 🙂

zelenaesmolda
23. pro 2018

@christiine ano,nutrilon proti refluxu je hustejsi takze by ho mel vic zasytit.
me ale prijde to mnozstvi mlika co pije strasne moc,moje mala ma 8m a vypije 200ml cca co 3h
zkusila bych mozna jine mleko nez sunar,treba mu nestaci.nevim jak u nas ale vim,ze v UK se delaji mlika pro hladovejsi deti.

cuuza
3. led 2019

Kolik toho vypije za 24 hodin a kolik váží? Podle toho bych se řídila. Můžeš koupit nemlecnou ryzovou kaši a dvě lzicky do mleka přidat. Ideálně do dopoledního mleka.

christiine
autor
4. led 2019

@zelenaesmolda po včerejší domluvě s Dr. můžu začít dávat příkrmy. Snad to bude lepší.
Každopádně děkuju za reakce a milý přístup.

christiine
autor
4. led 2019

@cuuza děkuju za reakci i radu, zkusím.

christiine
autor
4. led 2019

@zuzkaasteli děkuju za reakci i radu. 🙂