Holky prosím o pomoc...našemu drobečkovi je měsíc a od začátku je na UM, zkusila jsem Nutrilon, ale po tom blinkal a měl zácpu, tak jsem na rady kamarádek vyzkoušela Sunar Premium- první dny v pohodě, ale pak měl taky zácpu, zkusila jsem ještě Babylove, ale ten samý problém...máte zkušenost s nějakým UM, který by vyřešil náš problém? Dávám i fenyklový čajík, prdí si, ale stolici každý den nemá, doktorka mi říkala, že by měl mít každý den, tak já fakt nevim...
Můj malý měl zácpu po Nutrilonu, kupujeme Hipp bio combiotic a nemohu si ho vynachválit. Už máme pokračovací mléko 2. a neměnila bych. Sice je trochu dražší, ale od té doby co ho pijeme, tak nevím co je zácpa nebo bolení bříška🙂
Maly mel z nutrilonu zacpu a po sunaru complex kakal ob den. Co je na prikrmu kaka kazdy den 🙂
Budete muset zkoušet a zkoušet, dokud prckovi některé nesedne. Co dítě, to úplně jiná snášenlivost. Naše nesnesla Nutrilon Comfort, natož normální- zvracení, po Hippu Bio Combiotik měla takové zácpy, že jsem brečela s ní, Hami jí nechutnalo, Sunar taky ne. Když jsem koupila Babylove, tak přestala zvracet, trávení na jedničku a já si oddechla. 🙂 Takže opravdu záleží na konkrétním dítěti- co sedne jednomu, dělá zle druhému.
Nakonec pomohl Nutrilon Comfort a ted máme Bio Babylove a spokojenost 🙂
Malá má Sunar Premium a kákoší dvakrát denně, po Bebě HA taky kadila normálně, po Nutrilonu taky ..........my zase blindíme ☹ si člověk nevybere. Ale na zácpu by mohl pomoct spíš heřmánkový čajík, ten by měl projmout trošku. Zkuste 🙂
nám pomohl hipp bio combiotic a super začala kakat okamžitě co sjme ho nasadili..
@lenus202 My máme super zkušenosti s Hami Citlivé bříško, nejenže krásně pomohlo, ale je i cenově dostupné a doporučuje ho Česká pediatrická společnost, takže máš záruku kvality. Vím i od ostatních maminek, že jsou s tímto mlíčkem spokojené, Hami je super mlíčo
Stolice u nekojenych klidné muže den dva vynechat, pokud nemá tuhou stolici, není to nejspíš zácpa. Každopádně pridajte nějaká probiotika,třeba Laktobacilky Swiss se sypou do mlika primo.