Ahoj, mám dvouměsíční holčičku a pořád plakala a byla nespokojená, hlavně po kojení. Zkusila jsem dokrmit UM, po kojení vypila přes 100ml a byla krásně klidná a veselá, déle spala a všechno bylo fajn, takže jsem si myslela, že měla prostě hlad. Ale vydrželo to tak jen pár dnů a najednou už lahvičku nechce, ani po kojení, ani místo kojení a už zase pláče jako dřív ☹ Nevíte co to je? Mám dál UM zkoušet, nebo jen kojit a doufat, že nebrečí hlady? Jsem zoufalá, bylo to tak všechno super, když vzala lahvičku a byla spokojená a usměvavá.
můžeš zkusit třeba 1x denně ten dokrm nabídnout, ale když ho nechce, tak hlad nemá..může to být kde co, i růstový spurt.
A jaké máš UM - nezdá se ti, že má malá po něm třeba víc prdíky, nebo problém s bolestí bříška? Třeba by pomohlo nějaké jiné mlíčko, od HAMI mají spešl UM - jmenuje se Citlivé bříško...
Pokud chceš kojit, nedávej UM - mimi bude pít míň, mlíka se Ti bude dělat míň a brzy skončíte. Malá miminka často bolí bříško, po 3. měs se to obv. zlepší.
@rajecka Podle mne bude problém jinde (prdíky, alergie, ....) UM to neřeší - brala ho pár dní, takže to bylo supr, protože to bylo nové, ale neřeší to její problém (třeba s trávením, nebo nedostatku mazlení, nebo nevím - může za tím být cokoli)