Máte někdo zkušenost?
Klukovi je 7 měsíců, mléko pije ráno, odpoledne , večer a pak na noc . Mezitím příkrmy, svačinky..
Ráno vypije celou dávku 210 ml , odpoledne už si dá po svačince tak max 60 ml, večer před spaní dá těch 210 ml zase a předtím než jdu spát já mu vždy dávám už asi měsíc 240 ml.
To vypil vždy a teď poslední dva dny, vypije tak 120 ml a odvrací se a nechce ani Ň.
Má dva dny po očkování, nevím, jestli to s tím souvisí..
V noci se více budí..
Dcera ho takhle odmítala kvůli zubům. Někdy vypila fakt málo. A i když se prořízl zatím ten poslední zub, tak to ještě pár dnů trvalo, než se to zase začalo zlepšovat.
Zuby už má dva spodní. A když rostly tak nikdy neodmítal. To se nám stalo poprvé 🙈
Ty spodní jsem téměř nepoznala, že lezou a u těch vrchních to bylo fakt něco… Já se nejprve hodně trápila, že má málo mléka a jídla celkově, ale nakonec jsem to nechala na ní a dokud aspoň něco vypila a snědla, tak to přestala tolik řešit.
@nelly_strokova kdy vám začaly růst vrchní? Mám pocit že si furt strká prstíky na oba špičáky nahoře a má tam i takové bouličky.. když si něco strká do pusy tak to taky žvýká těma “špičákama” 😀🤦🏼♀️
V 6 měsících první jednička nahoře, v 6,5 měsících druhá, v 7,5 měsících dvojky nahoře. 😅 Teď má 8 měsíců a zdá se, že je snad chvilku klid. Ťuk ťuk. 😂
U nas mi od 8 mesicu UM striktne odmitl a nedostala jsem to do nej nijak. Zmena na jine UM nebyla mozna, mel Neocate kvuli ABKM. Po porade s jeho detskou lekarkou jsme UM vzdali a misto nej delame rano a vecer kase z Alpra (hlavne kvuli vapniku).
Může to být i po očkování...a nerostou mu třeba zuby?