Zdravím, nemáte někdo tušení, zda jsou někde k sehnání vzorky UM? :/ Opravdu nechci kupovat x balení různých značek za ty prachy…
nebo napsat výrobci, jestli nemá vzorky
A k čemu? Jestli to um sedí stejně nepoznáš z jedné nebo dvou dávek. Jinak sem viděla myslím akorát od HiPP taková malá balení asi na dvě dávky.
Podívej se po cestovních baleních, třeba Nutrilon má 350g. Počítej ale s tím, že ze vzorků určitě nepoznáš jestli mléko sedí. Je třeba u jednoho mléka zůstat nějakou dobu a sledovat jak si s tím bříško poradí. Čím častěji měníš, tím hůř pro miminko.
Muzes koupit cestovni, rovnou nadavkovane baleni... To ma treba nutrilon, hami, beba, hipp (posledni dva jsou uz hotova mleka myslim, jen ohrat, a hipp jsem mela i sypane jako vzorek v nejakem balicku)..... Jinak muzes napsat výrobcům, zda maji a poslali by ti a nebo se optej u detske doktorky.... Ja tak dostala par baleni te beby, ze jsme u ni jedini, kdo ji ma a musi se spotrebovat 😃
Děkuji za zodpovězení 🙂. Nutrilon a hipp jsem sehnala.
A vzorečky chci protože nejdřív potřebuji najít nějaké co bude dcera vůbec chtít pit 😉. Vím, ze zda opravdu sedí nezjistíme ze vzorku…
V lékárně jsem na požádání objednávala nějaké vzorky, tuším, že to byl hipp, pak jsem měla po porodu bebu v nějakém balíčku... Nicméně bych se tím fakt neřídila a vždycky jsem i každé mamince říkala, že podle vzorku nic moc nepozná, to chce tak týden až dva, aby viděla, že mléko vyhovuje
@bbarshaa v takovém případě spíš doporučuju najít si mléko, které je ti sympatické a to prostě zkusit vzorek, když to půjde... Když bude chutnat, tak hned koupit celé balení a pak uvidíš, jak bude i sedět... Já takhle dala Kendamil a zůstali jsme u něho do roku a půl, naštěstí žádný problém... Vím, že dětem chutná právě většinou Kendamil a ještě sunar (ten máme teď) 🙂
@jako_mala_holka 🙂 Ano, přesně takto to hodlám udělat. Rozhodne nehodlám zkoušet všechna mléka. Jakmile by jedno byla ochotna pit, tak u nej zůstanu, kdyby byl jakýkoli problém, samozřejmě to budu řešit. ☺️
Mě jen zaráží jak mají někteří potřebu komentovat bez odpovědi na dotaz. Vás nemyslím…
@fouskovi Já nic takového nepíšu… Pouze se táži po vzorcích. A kdyby jste si pročtela komentáře, zmiňuji v nich, že vzorky chci abych našla vůbec nějaké UM, které bude dcera pít. Nikoli, které jí bude sedět 🤦🏻♀️.
Pokud nějaké pozře, určitě u něj zůstanu, pokud ji nebude dělat nějaké potíže. A rozhodne to nehodlám zkoušet v jeden den.
Ale i tak je vám po tom prostě 💩.
Jak je dítě staré a co konkrétně je za problém? Od toho bych se asi odpíchla... Jinak různé vzorky UM by mohla mít i pediatrička 😉. Případně bych se poptala v nějaké lokální skupince ostatních maminek, jestli by ti neodsypaly. To je podle mě nejjednodušší řešení.
@fouskovi 🙏 Tak to je jasné, většina maminek vyzkouší, kde co, ale jsou děti, které mají s přechodem na UM prostě problém, takže když je třeba kojení ukončit a musíte přejít na UM, tak radíte nechat dítě 14 dní hlady, aby se mu nestřídalo mléko? Paní se jen zeptala na to, kde sežené vzorky UM a vy si k tomu hned vybájíte historku, že do nej chce za jeden den nalít všechny dostupné druhy mléka. Proč by to proboha děla??? Potřebuje najít jedno mléko, které bude její dítě akceptovat a po delší době uvidí, jak mu bude sedět....
@bbarshaa jak já vás chápu. V porodnici nám nacpali bebu, neměla jsem ještě moc mého mléka. Po propuštění jsem ji koupila za 400🤦♀️ no malý jí nechtěl...pak se rozjelo kojení. Malému je 5 měsíců, ale moje mléko už mu nestačilo, tak jsem vzala bebu co byla doma.... šílený brek a vůbec nedal lahvičku do pusy...tak jsem zkusila menší balení Sunaru Complex 300g, za 125 a to mi vzal.
Vzala mi ho i starší dcera když byla malá.
zkus se zeptat v lékarně, nebo některé značky prodávají třeba jen jednu dávku https://www.dm.cz/hipp-bio-combiotik-mlecna-vyz...