Výměna umělého mléka. Zkušenosti?

sorboni30
2. čer 2022

Zdravím maminky. Poradite mi vase zkusenosti?
Mám nedonosenou holčičku. Narodila se o 2 a pul mesice dříve. Tento tyden má tedy od narozeni 4 mesice.
Kojila jsem ji dva měsíce, pak jsem musela přestat ze zdr.důvodů. Malá začala pít Bebu Sensitive. Vse bylo dobre az do doby kdy ji museli nasadit antibiotika. Ještě kdyz měla atb začala se natahovat sem tam plakat. Po vysazení atb zacala treti den celou noc plakat, usinala na hrudníku vyčerpáním. Nepomohlyasaze, cvičení..Trva to deuhou noc. U dr.vse v pořádku rekla ze musime vydržet nebo vymenit mleko. Prosím tedy o radu jake mate zkusenosti s holčičkou a umelym mlekem anticoli? Kendamil? Nutrilon? Mam doma dvojcatat kluky a ti presli nakonec ma sunar, ale byli narození predcasne jen o mesic.
Dekuji za rady.

dendamom
2. čer 2022

@sorboni30 My jsme vyzkouseli tak 4 mleka, naposled tady tu Bebu Sensitive jsme meli nejdyl, ale stale zelena ridka stolice, porad se kroutil a plakal.. Zkousim ted Kendamil, rekla bych, ze brisko trochu lepsi (ťuk, ťuk), stolice se zlepsila, akorat je mliko ridsi nez Beba, tak jime casteji.

pajushka1
2. čer 2022

@sorboni30 my jsme začínali na nutrilonu (zácpa, šílený řev a bolesti), Beba ( zvracel obloukem) to samé Kendamil. Zkoušeli jsme i to DM mliko a po tom zvracení a šílený průjem. Teď jsme druhý týden na klasickém oranžovém sunaru a zatím dobrý.

nikishkaaaa
2. čer 2022

@sorboni30 asi Vás nepotěším, malá dostala ATB 2x na zánět moč cest v 4,5 a 5,5 měsících a od té doby se celé noci budí s hysterickým pláčem i každou hodinu. Je jí 10,5 měsíce. Nepomohla ani změna mléka, narozena o měsíc a půl dřív. Přeji, ať se to u Vás zlepší!!! 🤗

andulka007
2. čer 2022

Ahoi . Mě v porodnici dali BEBU malá měla zelenou stolici a doost zapáchala tak.jsme změnili HiPP .. malá dost ublinkankavala takže HiPP AR a bez problémů a malá spala celou noc a nemůžu si to vynachválit ..

sorboni30
autor
3. čer 2022

@nikishkaaaa mala vcera dostala druhe atb pro zanet usi.. v noci spala 6 a pul hodiny, protoze ji nic uz nebolelo..Vymenu mleka budem absolvovat pozdeji. Tentokrát plakala od bolesti kvuli ouskam. Place jen kdyz ma hlad nebo ji neco boli. Jinak je moc hodna. Dekuji vam za reakci 😉

nikishkaaaa
3. čer 2022

@sorboni30 jsem ráda, že už je holčičce lépe! Opatrujte se 🤗❤