Umělé mlíčko. Dáte mi tip na dobré kojenecké mlého?

petra987654
18. říj 2020

Ahoj, máte prosím holky tip na nějaké dobré kojenecké mléko? Už nám s malou nejde kojit a když jsem teď zkusila prvně umělé mlíčko, tak ho ublinkává. díky za jakoukoliv radu a zkušenost, Petra

kachna001
18. říj 2020

Třeba Kendamil... Ale každému dítku sedí něco jiného

jaja01k
18. říj 2020

@petra987654 No to chce vyzkoušet, každému miminku vyhovuje něco jiného. Můj starší byl spokojený s Bebou. Mladšímu vyhovoval Hipp, zkusili jsme i Sunar, ale ten mu dělal v bříšku neplechu.

petra987654
autor
18. říj 2020

Díky za rychlou odpověď. Právě o Kendamilu uvažuji. Nebo jsem našla Loulouka, ta by prý měla být ještě o něco lepší - neznáte to někdo? Prodává se tu teď ale to vypadá nově a je taky docela drahá, tak nevím, jestli ji mám zkusit. Znám jen jednu kámošku, která s ní nedávno začala a říká, že je skvělá, ale těžko říct, jestli to za ty vyšší peníze stojí..

puhelin
18. říj 2020

Kolik je miminku?

tasimia
18. říj 2020

Nám nesedl Kendamil ani Nutrilon, ale nakonec BabyLove. A to mi ho dala na vyzkoušení kamarádka, co dávala maličké (o týden starší) od samého začátku.

petula.bir
18. říj 2020

Ahoj, taky jsme na UM, kolik je miminku? Já dávala podle tabulek a malý pak strašně blinkal tak jsem dala o dávku méně - bude mít 3 mesice a má vypít 150ml po tom strašně zvracel tak dávám 120ml a je spokojený a klidný. Používáme Nutrilon 1 😌

klokanka31
18. říj 2020

@petra987654 U nás sunar bez palmového oleje

squezy
18. říj 2020

@petra987654 nam taky vyhovuje kendamil. V lekarnach však můžeš koupit vzorecky, abys nekupovala hned piksly, jen asi kendamil vzorek není, ale zkuste to.

petulkadodo
18. říj 2020

@petra987654 My máme Hipp už od porodnice a jsme s ním spokojení.

gracinka7
18. říj 2020

Starší měl Sunar, u mladšího jsem zkoušela babylove, hipp, Nutrilon a nakonec skončil taky na sunaru

ah1234
18. říj 2020

Ja som davala do mlieka Nutriton, inak mi blinkal kazde UM.

petra987654
autor
20. říj 2020

ahoj, díky ještě jednou za tipy. Miminku je 9 měsíců. Objednala jsem si to mlíčko Loulouka, dnes už přišlo tak za chvilku jdu dát první dávku, tak jsem zvědavá.. Dám vědět, jak to dopadlo 🙂 Kdyby to bylo stále špatné, zkusím Kendamil..

keksik002
1. lis 2020

@petra987654 dobré kojenecké mleko.. To jsou vsechny, záleží na tom, co sedne miminku, co se finančně dá zvládnout a dostupnost mléka v obchodech.. ;)

dezirea
Autor odpověď smazal
Zobraz
dezirea
17. lis 2020

@petra987654 Ahoj! Já jsem právě přešla z Kendamilu na mléko Loulouka a jsem moc spokojena. Loulouka je podle zahraničních webů složením ještě lepší než Kendamil a malému moc chutná (je mu 1 rok)

sjuuuziii
24. únor 2022

Ahoj, ráda bych doporučila mléko Loulouka. Opravdu je bezesporu nejlepší na trhu a náš malý po něm krásně prospívá. V 6.měsíci malého jsem dostala kortikoidy a musela jsem přestat kojit, hned jsem šáhla po značce Kendamil, jakožto té nejlepší náhradě mateřského mléka. Po dvou měsících s Kendamilem mě sestra odkázala na mléko Loulouka, které bylo vyhodnoceno nejlepší mléko na trhu a to z hlediska složení a obsahu vitamínů. Proto jsem neváhala.
Přechod z Kendamilu na Loulouku byla ta nejlepší volba. Už podle chuti poznáte, že Kendamil (a jiná mléka) má přidaný cukr - což není úplně dobré, nemyslíte? A také Loulouka má svoji specifickou vůni ale i chuť…To mě zprvu vyděsilo a bála jsem se, že malému tato změna bude vadit, že ucítí ten rozdíl….Sice první plechovku proprděl a sem tam ho bolelo bříško, ale setrvali jsme a vše se srovnalo. Teď jsem za to opravdu ráda, protože vím, že malý dostává to nejlepší, co vůbec na trhu je. Vřele doporučuji!!!

shirilka
Autor odpověď smazal
Zobraz
aaanetinka
5. bře 2022

@petra987654 Já bych též ráda doporučila UM LOULOUKA - co se týče složení, potřebných minerálů, vitamínů, tak nejlepší mlíčko na trhu. Nejvíce podobné i složením mateřskému mléku. My máme srovnání i s Kendamilem. U Loulouky se mi nikdy nestalo, že by holčičky (dvojčátka) někdy odmítly či nevypily svoji každodenní dávku mlíčka. Nikdy po něm neměly ani žádné problémy, bolesti bříška atd. Ba naopak, když jsou nemocné či nám rostly zoubky chtěly pouze LOULOUKU a já se nemusela strachovat, protože vím, že i když toho moc nesnědly v tomto období, tak dostaly z mléka ty potřebné živiny a nemusela jsem si dělat starosti. Takže za nás můžu jedině doporučit. 🤍👌

nastenka13
18. dub 2022

@aaanetinka Loulouka je bezkonkurenčná. Ak by ste mala záujem ostalo mi z bývalého eshopu ešte viacero kusov Loulouku 1 kravského aj kozieho mlieka. Doručíme aj do ČR packetou ☺️ predavam za 17,50eur. len mi napíšte spravu