Maminky jaký máte zkušenosti s Bebilonem je dobrý?chtěla bych začít dávat bebilon 2 a přemýšlím jestli je too dobré jak píšou že je to stejný jako nutrilon🙂
ahoj 🙂 Taky jsem si všimla názvu Bebilon...a že je to vlastně Nutrilon. Taky jsem se dívala, že na bazárcích s tím docela kšeftují a že ho vozí z Polska. Je fakt, že ho prodávají levněji než Nutrilon, ale mám docela obavy na něj přejít.... ☹
taky do něj asi zkusím jít 😉 snad bude malýmu chutnat 😉
Holky my dáváme Bebilon od narození,složení je úplně stejné,zrovna včera jsme byli na nákupu Bebilon 1 vyšla v Kauflandu na 246,80 a už jsme koupili i 2 a ta nás vyšla na 239korun 🙂 Stále je levnější než Sunar,tak jsem se rozhodla,že malé ho budu kupovat nadále.U prvního jsem přešla na Sunar,ale to jsem nevěděla,že v Polsku Bebilon je.
Ahoj maminky, promiňte, že vám se lezu 🙂 , ale kdybyste měla některá zájem, prodávám Bebilon 1. Viz mé inzeráty. 😉 Naší malé nesedl, ublinkávala po něm, krabici jsme sdělaly a další dvě už jsem neotevřela.
bebilon pouzivame od 1 ted uz 2 a v akci vyjde v polsku za 190 to je celkem rozdil, protoze v cesku nutrilon koupite za 339, v lekarne za 390 🙂 a je to uplne to same 😉
Maminky, nechci Vás obtěžovat, ale pro ty z Vás, které to máte do Polska daleko a chcete se podívat, jaký sortiment kojenecké stravy se dá koupit a za jaké cena, tak nakoukněte do nášeho obchodu. Rády Vám s jednotlivými produkty poradíme. Michala.
hamani.cz
@petule33 Bebilon maji na mimibazaru, cena je stejna jako v Polsku 🙂
My na něj přešli z Nutrilonu cca pře třemi týdny, a v pohodě. Vzala jsem si obě krabice ( Nutrilon i Bebilon ), a řádek po řádku porovnávala složení včetně počtu g na 100ml, a fakt je to úplně stejné.
ahojky holky,já dávám holkám Bebilon cca od dvou měsíců a jem spokojená.Nechávám si ho vozit z PL je úplně stejný jak Nutrilon,akorát pro PL trh je to po názvem Bebilon .
ahojky, nevíte, jestli se ten bebilon dělá i hypoalergenní?
áá, už jsem to našla, tak se omlouvám ))
Myslíš Bebilon?Tak ten kupuji tady od jedné paní a ta jezdí sama do Pl a já ho kukuji za 255,- což je o 100,- levnější a při dvojčátkách se to vyplatí.Je úplně stejný i chuťově.Markéta a holky
Já byla prvně pro Bebilon v PL mají ho v Biedronce,Kaufland v Polském Těšíně a vyšel na 39 zl.jenže jak jsem si spočítala výdaje na benzín a únavnou cestu s dvojčátky ,tak jsem uvítala ,ža ho tady poblíž prodává paní a jezdí do PL pro zboží .Přiveze všechno co si napíšu.Markéta a holky
P.S. pokud budeš chtít kontakt na paní ,tk mi napiš meilík a já ti dám odkaz co všechno nabízí a za jaké ceny.
Poprosím tedy o meilovku tady nejde vložit nabídka co paní mi posílá.
Hned teď posílám odkaz na paní Katku.
@petule33 my sme na něj přešli z nutrilonu a v pohodě...malýmu chutná stejně a podle všech informací by to mělo být úplně to samý... 😉