Ahoj holky,
Chci se zeptat,davate nekdo Babylove od narozeni?Male bude sest tydnu...pi Nitrilonu sr nemohla vykakat,zkusili jsme babylive a zatim ok,ale porad mi prijde divna ta cena,xe je to moc levne,konzultovali jste to nekdo s pediatrem?
Dekuji za odpoved
A kolik toho vypije?me mala pije vice nez by mela,jak je uvedeno na obale...
za nas jedine babylove.maly bol alergicky na nutrilon,zo sunaru vrackal a babylove uplne v pohode.zacal krasne priberat,nevrackal no proste super.nasa dr bola spokojna,neodhovarala nas,nam vyhovovalo po vsetkych strankach.odporucam kupovat do zasoby lebo ked vypadne biosrvatka neda sa nikde zohnat 🙂
dětská mléka jsou hodně přísně kontrolovaná, nízkou cenu bych spíš vítala 😉
Starší dcera pila Babylove skoro od narození asi do roka a půl a nikdy s ním neměla žádný problém. Cena byla suprová a složení je podobné jako u ostatních "značkových" Um jako Beba, Hipp a pod. Takže pokud tvé malé vyhovuje, určitě jí ho dávej. A pediatrou jsem to taky nekonzultovala, jenom jsem jí oznámila, že máme toto um a bylo🙂
@lenakal Ahoj,vůbec se ho neboj,mám dva kluky(2,5 roku a 7 měsíců) a oba ho mají od narození(starší už teda ne 🙂 Veliká spokojenost a doktorka chtěla jenom vidět krabici,že ho nezná,ale jinak to stejně nechala na mě,každá maminka zná svoje dítko nejlíp.Tak ať se daří a přejeme dobré chutnání 😉
Dekuji holky😊a co kdyz prekrocim ty davky dle krabice,nevadi to moc?mala vypije vic,nez je uvedeno...jinak jsem se divalado tabulek a mela by probdit 6 hodin,ale ona tolik neprobdi za cely den,vadi to?dekuji za odpoved.☺
Diky holky 🙂 já si také říkám, proč mučit zbytečně....
Dobre ranko 🙂
Taky bych se chtela zapojit.
Malou od 1.tydne plne krmim Nutrilonem 1,ale mame hrozny problemy s bolenim a kakala jednou za tri dny uplne tuhou kulicku za krouceni a revu stridave s uplne tekutym.barva zluta,vzdy stejna.podavame k tomu infacol a probio biogaiu.Hlasila sem to Dr. a ta mi rekla at zkusim jine mlicko,treba bebu,ale po zhlednuti diskuzi mi prislo ze je si Babylove bio 1 vsichni chvali,tak sem vcera koupiila a hned vecer sme dali jednu davku.Male moc chutnal,vyzunkla s prestavkou 130ml jak nic ale co nastalo pak...jestli to bylo tim ze do sebe nahulakala novy mliko nebo si poradne nerihla?ale pomalu pul hodiny v kuse strasnej hysterickej rev.Mela sem problem ze i skoro v 8.tydnech jedla kazdy 3.hodiny a ted se mi na jidlo vzbudila az po peti.Takze super..
Jen me desil ten rev.Co myslite,stalo se to nekomu?dekuju
Mala ten rev ma kazdy vecer pred spanim,pry je to normalni...,akorat v 6 tynech vypije 150 a budi se po 3nekdy vice hodinach.
@linda.holanova
@linda.holanova U nás ten řev byl, když došlo mlíko ve flašce a chtěli ještě, vlastně se mně malej snaží řevem přesvědčit i teď, ale už jen pár vteřin. 🙂
no já na to nejsem moc zvyklá 🙂 tak mě to vyděsilo...dneska mi dr.řikala na prohlídce že s babylove nemá kušenosti u tak malých dětí -7týdnů- a že to máme zkusit ale ona by preferovala nutrilon cofort...400g za 300kč? 🤐 tak budu doufat že po babylove bude vše ok jinak snad pujdu vykrást poštu 😎
@linda.holanova nevim proc je tak drahy....ja kdyz jsem ho kupovala pred 10 lety,tak tolik opravdu nestal...babylove je ok,porovnavala jsem vsechny hodnoty s jinymi vcetne nutrilonu a nezda se mi,ze by bylo neco jinak....☺
A za jak dlouho tak poznám že je všechno ok?a jak je to s tím prděním? 😀 prdět má ale ne moc, že jo?a bobek má mít pořád žlutou barvu?nebo se mění?jinak mi ještě Dr.dneska radila ať zmněním koj.vodu,řekla sem jí že mam tu z lidlu a ona at vyzkouším aquilu nepe .a vždy převařenou....tak uvidíme držte mi palce ☹
Kazde ditko je jine,ja ji obcas do flasky pridam espunisan a je to ok...Jinak nepouzivam kojeneckou vodu,ale mam filtracni konvici,kterou prozenu vodu z kohoutku a pak ji prevarim,dam do termosky a ona mi vydrzi na 3 davky,neverim te vode z plastu☺
S pediatrem bych teda nekonzultovala, nabídne ti určitě nějakou známou značku, jsou za to placení 😉 Ty víš nejlépe, co je pro tvé mimi dobré, já Babylove sice nedávám úplně od narození, ale kdybych o něm věděla už tehdy, hned bych ho vyzkoušela. Sedí nám perfektně, malý spokojený, chutná mu... 🙂 Německá kvalita, rozhodně lepší než Nutrilon, který nám dělal paseku...