Umělé mléko. Které je chuťově podobné Nutrilonu?

7. led 2024

Dobrý den,
tady se ví všechno 🙈😁. Doposud jsme byli na Nutrilon advanced 3, včera jsem poslala koupit chlapa mlíko a vrátil se s Nutrilon 4 a malá ho nechce. Ani už tu trojku. Je nějaká jiná značka podobná chuťově Nutrilonu, že bychom zkusili ? Mlíka se zatím úplně vzdát nechceme

gdpr
7. led 2024

Tak ona sa ho asi chce vzdať ja by som ju nenútila môj tiež tak sa "odstavoval" od UM, že raz ho chcel raz nie, niekedy viac niekedy menej až nakoniec ho vôbec nepýtal. Pokiaľ už je na 3-4 tak to UM nemá žiadnu podstatnú výživovú hodnotu v jej jedálničku a všetko čo potrebuje vie získať zo stravy. Samozrejme niečo iné by bolo keby sa jednalo len o 1-2 ale takto pokiaľ nechce už nevadí. Aj všetky mlieka ak porovnáš nutričné zloženie od 1-4 1 sú najvýživnejšie a čím vyššie číslo tým menej živín má UM a tie 4 už okrem marketingu sú len taká ochutená voda 🤣

autor
7. led 2024

@gdpr no dokud nechutnala tu 4, tak pila vždy 180 ml před spaním a někdy v noci . Hlavně přes den tekutinám moc nedá, tak jsem věděla, že do ní dostanu aspoň před spaním těch 180 po obědě a 210ml večer

michaela666
7. led 2024

Trochu odbočím... z čeho pije přes den? Nezabral by klasický hrneček? Nebyla by to jednodušší cesta i do budoucna, vyřešit spíš pitný režim přes den? Teď budeš učit na nové mléko a za pár měsíců to odnaučovat.
Já řešila ve 2 letech zrušení UM před spaním. Taky jsme měli Nutrilon. Byl to vlastně jen její zlozvyk a když ho začala vyžadovat na žízeň i 4 krát za noc a cokoliv jiného odmítala, tak konec. Krabice se dopila a tady máš hrneček s pejskem a do něj se už dává mléko jako pijeme my. Brala jsem přímo z kravína. Nejdřív bylo každý den ke snídani a pak už do hrnečku vyžadovala vodu i ovocné lisované šťávy.

autor
7. led 2024

@michaela666 přes den pije buď z magic cupu nebo sportovní flašky, obojí má k dispozici. Ale to jooo když se hodně snažíme a furt ji ty flašky cpem tak za celý den vypije tak 300ml co se ochladilo, což se mi zdá málo se proto jsem ráda, když pila to mlíko a měla nějaké mililitry navíc. V noci se budí na mlíko vyjímečně

merope
9. led 2024

Malý byl jako malý na Nutrilonu, pak jsme přešli na Sunar (oranžový) a když jsem pak nějak po čase měla Nutrilon, malý ho odmítal - on spíše ten Nutrilon mi přijde fakt divně smrdící.