Umělé mléko Kendamil 1

misaajustynka
25. čer 2018

Ahoj, ráda bych se zeptala jaké máte zkušenosti s mlíčkem Kendamil. Teď máme Bebu a vyhovuje nám ale od porodnice malou trápí prdíky, tak jestli by tohle mlíčko konečně nemohlo pomoct?

silver81
25. čer 2018

Tak to mě taky zajímá. Měli jsme Sunar premium a Bebu optipro a měl zácpu. Teď je na Beba sensitive, celkem vyhovuje, ale Kendamil mě láká

xkalisto
26. čer 2018

Kamarádka Kendamil má a je s ním spokojená. S bříškem se ale taky potýká, že prý dokud šlo kojit bylo to lepší.

Ale synovec je zas plně kojenej a taky má prdiky aspol. Takže si asi člověk moc nepomůže.

misaajustynka
autor
26. čer 2018

Moje malá měla zácpu po Hippu a Nutrilonu, to bylo něco šílenýho. Kendamil ma suprový složení ale chtěla sem vyzkoušet spíš kůli bříšku. Beba nám jinak vyhovuje tak malý asi nebudu zbytečně dělat zle se změnou

jocelyn77
26. čer 2018

My meli Bebu od porodnice a malou hrozne ucpavala. Presli jsme na Kendamil a kadi mnohem vic. Predtim tak 1x za 4 dny, ted ob den. Ale u prdiku rozdil nepozoruji. Takze jestli Beba sedi a chces to jen kvuli prdikum, tak menit nemusis

misaajustynka
autor
27. čer 2018

@jocelyn77 Diky 😊

ivhuska76
23. srp 2018

Prosím někdo u Kendamilu zelenou ridkou stolici s hlenem?

chiara75
23. srp 2018
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

Máme s ním úžasnou zkušenost! Máme ho od neděle a vyřešily se nám skoro všechny problémy od refluxu po prdíky a malý mnohem lépe spí. Stolice se srovnala je jednou denně a není tak řídká (předtím klidně 6x denně). Přestal být tak uplakané miminko. Jo a předtím jsme měli Sunar AR, nyní Kendamil 1 Organic.

luciee92
2. říj 2018

@chiara75 mohu mit dotaz ? jestli mlíčko Kendamil jeste zahustujete nutritonem ? nebo už po tom neblinka a není potřeba ? Děkuji 🙂))

chiara75
2. říj 2018
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@luciee92 Ještě ho zahušťuji. Možná ale už brzy bude ten antirefluxní Kendamil k dostání a nebude třeba. Psala jsem českému dodavateli (před časem) a prý na výrobce hodně tlačí. Možná ale bude miminko i méně blinkat už tkhle, protože se zdá, že tolik nedráždí... uvidíte.

luciee92
2. říj 2018

@chiara75 super, tak moc děkuji za odpověď 🙂