Ahojte maminky, chtěla bych poprosit o zkušenosti s tímto mlíčkem..pomohl na koliky, zácpu?.. Jak děťátka mlíčko snášela?..děkuji za info a rady
Užívali jsme u prvního syna tak jsme znovu sáhli o u druhého a za nás super zkoušeli jsme Sunar Hami a hrůza
@fouskovi a za jak dlouho jste viděli zlepšení?.. Malý má 3 měsíce za 3 dny a od narození bojujeme, nejdřív odstrikane MM, pak odstrikane MM + Nutrilon Allergy Care, pak Neocate..pořád nás to bříško trápí..abkm nepotvrzené..asi prostě nevyvinute trávení.. Jsme už opravdu vyřízení 😥
Mám holčičku taky na hippu a je to spokojené miminko, bříško někdy bolí, ale dobře po mličku prdi a má i hezká hovinka 🙂. Bojujeme teda ještě s refluxem, neblinka, ale vrací se jí to a pak jí pálí žáha. Na to máme sirup. Taky kombinuji s MM. Mličko můžu doporučit, musí se to vyzkoušet.
@marketa1218 tak to máme stejně..máte ten comfort nebo combiotik?.. A sirup Gastrotuss?
my měli combiotik, pravda
@docinek combiotik a přesně ten sirup no. Holčička je zlatá, občas bříško bolí víc někdy trošku. Už aby se to v bříšku všechno upravilo
Naše je od narozeni na Hippu, ted je ji 8 mesicu a za celou dobu neznam boleni briska, zacpu, ani nic takoveho.. takze za nas super 🙂
Za nas Hipp super. Měli jsme Bebu a Kendamil mala mi to z ničeho nic přestala pít. Hipp vydržel až do teď 15m, meli jsme hodne problemy s bříškem tak jsem davala normalni hipp a comfort a naprosta spokojenost. Stolicka bez problémů. Za nas mohu jen doporucit
My měli normální, ale přišlo mi že večer bylo bříško horší tak jsem ji to dlouho míchala a bála se přejít jen na obyčejný Hipp ale nakonec paráda a jak rikam jediný mlíčko které mi po 3 měsících nezačala bojokotovat a pije ho stale
@docinek to plně chápu za nás můžu doporučit Espumisan alespon večer, pak jsem do mleka dávala vyvar z fenyklu např na 150ml 30ml fenyklu. Sáčkový nám moc nepomohl, takže jsem opravdu radsi dala do vody varit fenykl. Potom půl na půl obycejny hipp a comfort. Zlepší se to až se začnou více hýbat. Teď už bolení bříška nemá a ji naprosto vše. Musí ten trávicí trak prostě dozrat a pak uz to bude v pořádku 😉 ale zase budou jine věci jako zuby, separacni uzkost atd. 🤣 Jinak kdyz už bolest briska prijde je super pytli s peckama nahraty a tymianovy krem popřípadě Pupik
@docinek My jsme použivali do mlička entikon a ten byl dobrý, ale teď už je místo něho simeticon a tím si zatím nejsem moc jistá.
@marketa1218 o Enticonu jsem slyšela.. Jak jste prosím dávkovali?.. Já dávám espumisan.. Jestli funguje, těžko říct
Týna mi Hipp snášela první dva týdny, pak začala zvracet a dopracovaly jsme se k Sunaru AR. Jinak si neuvědomuji, že by s ním měla problém ohledně kolik a kakání. Jen ho pak prostě přestala pít. A ebo pila, ale blila