UM-změna pokračovacího mléka. Je nutné přejít na stejnou značku?

phantomek
13. únor 2021

Hezky večer,
budeme brzo měnit mléko 1 na 2. Je nutné přejít na stejnou značku?
Vybrali jsme poměrně nákladné mléko, protože malý měl na začátku problémy. Teď když již má příkrmy, žádné potíže a více se hejbe, tak je nutné, aby 2 bylo stejné mléko?

Rada bych pokračovala kendamilem, ale nechci mu udělat potíže. Byl tu někdo, kdo měnil 2 na jiné než byla 1? Když to nepůjde, tak zůstane na stejném, hlavně ať mu je dobře. Jen mě zajímá jestli by to neslo změnit. 🙂

janinasm
13. únor 2021

Já myslím, že to určitě jde. Proč by nešlo. Když mu to nesedne, vrátíš se k ověřené značce. Podle mě naopak není dobrý být jen u jedny značky. Chce to trochu prostrídat.

fouskovi
13. únor 2021

Určitě zkuste, my u prvního dávali první mléko bebu Comfort a dvojku zvracel obloukem,tak jsem změnila na Hipp bio combiotik a v pohodě

zelenaesmolda
13. únor 2021

@janinasm nevidim duvod ke stridani kdyz mleko vyhovuje

tasimia
13. únor 2021

Hele být tebou neměním. Nám třeba Kendamil vůbec nesedl, na to jaké ma pozitivní recenze. Ne všem dětem plnotučné mléko sedne..

michaelarousova
14. únor 2021

@phantomek urcite by se nemelo menit nejak casto..ale taky jsem jednou chtela prejit na kendamil a synovi to vubec nejelo☺️ Takze jsme zustali u beby ☺️

crutela
14. únor 2021

Ja jsem to takto udelala a zadny problém 🙂

alcar
14. únor 2021

Mela jsem dvojcata castecne na UM, jednoho skoro do pul roku na neonatologicke PreBebe a pak jsem rovnou presla na Hami a bez problemu. Potom v roce jsem menila jeste jednou na Sunar a taky bez problemu.