Hezky večer,
budeme brzo měnit mléko 1 na 2. Je nutné přejít na stejnou značku?
Vybrali jsme poměrně nákladné mléko, protože malý měl na začátku problémy. Teď když již má příkrmy, žádné potíže a více se hejbe, tak je nutné, aby 2 bylo stejné mléko?
Rada bych pokračovala kendamilem, ale nechci mu udělat potíže. Byl tu někdo, kdo měnil 2 na jiné než byla 1? Když to nepůjde, tak zůstane na stejném, hlavně ať mu je dobře. Jen mě zajímá jestli by to neslo změnit. 🙂
Určitě zkuste, my u prvního dávali první mléko bebu Comfort a dvojku zvracel obloukem,tak jsem změnila na Hipp bio combiotik a v pohodě
@janinasm nevidim duvod ke stridani kdyz mleko vyhovuje
Hele být tebou neměním. Nám třeba Kendamil vůbec nesedl, na to jaké ma pozitivní recenze. Ne všem dětem plnotučné mléko sedne..
@phantomek urcite by se nemelo menit nejak casto..ale taky jsem jednou chtela prejit na kendamil a synovi to vubec nejelo☺️ Takze jsme zustali u beby ☺️
Ja jsem to takto udelala a zadny problém 🙂
Mela jsem dvojcata castecne na UM, jednoho skoro do pul roku na neonatologicke PreBebe a pak jsem rovnou presla na Hami a bez problemu. Potom v roce jsem menila jeste jednou na Sunar a taky bez problemu.
Já myslím, že to určitě jde. Proč by nešlo. Když mu to nesedne, vrátíš se k ověřené značce. Podle mě naopak není dobrý být jen u jedny značky. Chce to trochu prostrídat.