UM v porodnici. Vzít vlastní?

kristynasam
8. čer 2024

Ahoj,
bohužel budeme v porodnici od začátku krmit UM (zdravotní důvody).
Je obvyklé si vzít s sebou vlastní výbavu (Kendamil, lahvičky, ohřívačku a sterilizátor), nebo nám vše půjčí a nasadí "místní" značku UM?
Děkuju za odpovědi.

gats
8. čer 2024

@kristynasam Asi bude lepší se zeptat v té konkrétní porodnici. Já jsem rodila v Praze na Bulovce a vždycky jsem si jen šla na novorozenecké, sestřičky mi vše připravily a buď jsem krmila přímo tam, nebo jsem šla zpátky na pokoj a pak jsem vše odevzdala na umytí.

lti
8. čer 2024

V Motole také poskytují s voje, dali mi na výběr jestli Nutrilon nebo Hipp. Po krmení vše odnesu zpět a poté dostanu nové.

janule0123
9. čer 2024

@kristynasam jestli chceš dávat konkrétní značku, vem si ji sebou… v porodnici dávají mliko dle toho s kým spolupracuji - u nás ještě dle toho která dětská sestra - takže dostanes bebu nebo Nutrilon … dostala jsem od nich lahev jak to vyšlo, ohrivacku taky… pri odchodu jsem vracela ..mliko jsem dostala malou lahvičky tekutou variantu … sterilizator jsem neviděla 🤣ze stačí když to na pokoji prejedu horkou vodou 😎doma jsem už sterilizovala.. vesměs si myslím ze to standardní není- počítáš standardně ze budeš kojit.. takže spis je standard si vzít svoji medela flašku .. možná odsavacku… ale když víš ze nebudes kojit .. vzala bych si to mliko… není dobrý ho malymu měnit 😃a i bych měla lepší pocit ze své lahve.. ohrivacku bych si půjčila … i na sterilizaci budu něco mít sestry

tasimia
9. čer 2024

@janule0123 nebo Hipp - ten se dává u nás.

ivkasolavova
9. čer 2024

v porodnici vše dostaneš jen at tatínek koupí tu samou značku pak domů než dojede at máte zásobu . My byli na Nutrilonu nenatal pro nedonošené a to bylo něco zhánět v době propuštění když bylo na objednání jen v kárně ještě že mi trochu v porodnici dali tehdá

klaruskaholubinka
9. čer 2024

V porodnici vše je, rodila jsem třikrát na Příbrami a poprvé byla beba, po druhé hipp a teď naposledy nutrilon.
Ale.pokid vím že chci kendamil (samozřejmě miminku sedět nemusi) a vím že nebudu kojit vzala.bych si své

lavanti
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
lavanti
Autor odpověď smazal
Zobraz