Maminky 🥺
Z porodnice nás pustili a byli jsme na Hipp..Po 14dnech jsme přešli na Nutrilon..Na zkouškuto malé balení 200g.Kdyz došla krabice jeli jsme do města ale nikde už neměli..Ani tesco, Kaufland ani dm ani lékárna..Vice obchodů tu bohužel nemáme...Takže jsem vzala Bebu..Tu máme po 14 dnech a pořád mala nekakala...Tlačí vyběhnou jí žíly na hlavě a vytlačí si i horečku.. Můžu přejít na jiné nebo raději ještě počkat?? Máme 6neděl...
Dáváme babyCalm,biogaia a kapky terezia D..
Též jsem i vše vysadila..
Zkusit dát malý před jídlem aspoň 10ml fenykloveho čaje??
S Bebeou jsem měla to samé. Bylo to šílené. Nutrilon mi zase obě holky flusaly až jsem zaparkovala u Sunaru a bylo po problémech. Tím té nechci navádět. Ale asi bych malou ne trápila a poradila se s pediatrem.
@orisek56 Chci přejít k Sunaru..A všichni kolem říkají že je brzo měnit UM.. Ze by měla mít 1 mléko měsíc aspoň aby si zvykla..Rourku dáváme ale nechci ji nějak ublížit 🥺
@pinkyy 14 dní..Naposledy u nutrilonu ..Zelená velká koule.. Ze by to neudělal ani normální člověk
My jsme teda na Nutrilonu a musim rict ze spokojení. Určitě bych se poradila s pediatrem a mléko změnila,14 bez kakni mě prijde dlouhá doba já jsem nesvá když mě nekaka jeden den. Jinak hodně dobře recenze jsem slyšela na kendamil,kdyby nám neseděl Nutrilon koupila bych ten. Sestře hodně pomohl,malé chutnal a dobře pak kakala a neměla s tím žádné problémy.
Ono jste hlavně udělali bordel v tom že z hippu na Nutrilon a pak hned beba proč jste nepokračovali s hippem nám třeba nevyhovoval Sunar a ani Hami
@fouskovi po hippu nekakala ani v porodnici poslední 2 dny..A pak týden doma...Dr řekla změnit UM..A řekla nutrilon...
@lidija1234 ale kdyby to po 14dnech aspoň vykala dost ..Ale vždy kakala málo
Ahoj, my jsme s UM taky dost bojovali. Syna jsem kojila pouze první měsíc. První jsme zkoušeli Bebu, prvních 14 dní jsme si pochvalovali jak je to super, pak začalo peklo, neuměl se vykakat, tlačil, plakal, začal zvracet oblouky, trápil se. Hned jsme přešli na Sunar. Okamžitě mu bylo lépe, nakonec jsme skončili na Sunar AR kvůli refluxu.
Jen bych chtěla ti chtěla říct to, co kdyby řekl někdo nám předtím, bylo by mi lépe.
Nestresuj se tím, opravdu. Prostě musíte zkoušet co miminku sedne, jednomu sedí Sunar, druhý se po něm kroutí jak žížala. Mléko bych se nebála změnit po 14ti dnech, když se miminko opravdu trápí. Měsíc je na trápení dlouhá doba.
Zkoušet, zkoušet. Někdy mohou i kapky pozlobit.
Jediná možnost je najít kombinaci, která miminku sedí. Přeju pevné nervy 🌼
Proto se ptám proč ta změna
@fouskovi protože po Hippu nekakala...Ani neprděla..Museli ji dát v nemocnici čípky..Ja bych neměnila kdyby dr nerekla at to udělám
Sunar neeee!! To je nejvetsi ucpavac, dcera kvuli nemu v roce a pul prestala kadit a bojujeme s tim uz 3 roky, ptze se toho kadeni boji. Jinak urcite zustan u jednoho mleka, nam pomahal Kendamil anti colics a spouste holkam, kterym jsem toto mleko doporucovala, tak mi pak dekovaly. Jinak trubicku se neboj pouzivat, mimcu to fakt pomuze a nijak neublizi, ja ji zavadela skoro celou.
Nam vyhovoval nutrilon profutura
@pinkyy celou?🙊 Tak to bych se bala 🥶 zůstáváme u baby sensitive budu se modlit aby se rozkakala.. Už ji máme 2 týden.Tak snad.
A jak dlouho ze nekakala? 14 dni? Z popisu to nejde pochopit ☺️ Urcite bych zavedla rektalni trubicku, to je vzdy zachrana.